banner32

Dr.Emecan Zeytinburnu'nda aday olacak mı ?

29 Mart 2009 da CHP Zeytinburnu Belediye başkan adayı olan Dr.Adil Emecan' ın bu dönem CHP de Zeytinburnu Belediye başkan adayı olmayacağını söyleyenlerde var son anda genel merkez Zeytinburnu'da seçime Emecan ile gidecek diyen de ...

Dr.Emecan Zeytinburnu'nda aday olacak mı ?
CHP seçimi kiminle kazanacaksa onunla yola devam edecek 

Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner CHP üst yönetiminde Genel başkan yardımcıları Nihat Matkap,Gürsel Tekin,Umut Oran,Sezgin Tanrıkulu, İstanbul İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı başta olmak üzere hepsinin üzerinde hem fikir oldukları konu kiminle seçimi kazanacaksak onunla seçime gideriz diyorlar. 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Nihat Matkap yaptığı konuşmada şunları ifade etmişti "Adaylarımızın örgütümüz tarafından bildirilmesini isteyeceğiz. Bize gelen adayları da çalıştığımız üç ajansa vererek hangisi  ile seçime girsek kazanırız sorusuna cevap bulmaya çalışırız demişti"

Bu şartlar altında CHP Zeytinburnu ilçe örgütü her ne kadar adayımız Mimar Mustafa Fazlıoğlu dese de son sözü il başkanlığı ve genel merkez söyleyecek.

Biz Dr.Adil Emecan'ın da aday adayları içinde yer alacağına olan inacımızı koruyoruz. Bu iki adayın dışında Salih Zeki Durmuşoğlu,Tacettin Akdağ,İlkay Biber 'in de adı kulislerde geçiyor.

Adaylar nerede ikamet ediyorsa orada aday olsunlar tezi 

CHP Zeytinburnu ilçe örgütü içinde sorun olan diğer bir konuda Belediye başkan adayı olacağını ifade edenlerden bazılarının Zeytinburnu'nda ikamet etmediklerinden dolayı örgüt içinde ciddi bir rahatsızlık da var gibi gözüküyor.

Taban Hareketi ciddi organizeler yapıyor

Kendilerine CHP taban hareketi ismini veren ve başını Zeytinburnu esnaf odası başkanı Tacettin Akdağ,eski ilçe başkanı Metin Gazioğlu'nun öncüsü olduğu taban hareketi Mustafa Fazlıoğlu'nun adaylığına ciddi olarak muhalefet ediyor.

Birlik ve baraberlik olmadığı sürece başarının da olmayacağı bilinen bir gerçektir. Özetle CHP Zeytinburnu'nda suların ne zaman ve nasıl dururulacağı şimdilik meçhul.  Biz süreci takip etmeye devam deceğiz.


Kaynak : İstabul Times Haber Ajansı (İTHA)







YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih ZEKİ DURMUŞOĞLU
Salih ZEKİ DURMUŞOĞLU - 11 yıl Önce

Şahsım hiç kimseye muhalif değilim.Bu nedenle adımın bu şekilde geçmesi beni rahatsız etmiştir.Salih Zeki DURMUŞOĞLU olarak ilkeli bir insanım ,İlkelere ve prensiplere aykırı olan durumları istemem.Türkiye'miz ve Zeytinburnu için iyi şeyler düşünenlerle beraber olurum.Tabiki AKP ye muhalifim çünki benim algıladığım Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'ye ,İstanbul'a ve Zeytinburnu'na daha faydalı olur.Ayrıca Zeytinburnu Halkı Kendi içinden halkının içinde,ilçemizde bizzat oturan ikamet eden komşularımız içinden Başbakanlık yapabilecek düzeyde insanlarımız vardır.Bu nedenle Belediye başkanı o ilçenin insanı olmalıdır.Saygılarımla.

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34