banner32

Fatih ve Selime evlendi

Zeytinburnu Belediyesi Özel Kalem müdürlüğü çalışana Fatih Aydemir hayatını Selime Bulut ile birleştirdi.

Fatih ve Selime evlendi
Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz salonunda yüzlerce kişinin katıldığı nikahı Zeytinburnu  Belediye başkanı kıydı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Nikahın şahitleri arasında başkan yardımcısı Gökhan Kasap,Özel Kalem müdürü Bünyamin Korkmaz ve gelinin şahitleri vardı.

Zeytinburnu Belediyesinin ev sahipliğinde yapılan ve üç gün süren “Türkiye de İslamcılık Sempozyumu”nda nikah için  kısa süreliğine ayrılan Belediye başkanı Murat Aydın’ın eşi ile birlikte çalışma arkadaşı Fatih Aydemir’in nikahını kıyması başkan birlikte çalıştığı ekibine önem veriyor dedirtti.

Damadın babası Adil annesi Meliha Aydemiroğulları Fatih’in, gelinin babası Mustafa ve annesiArife Bulut’da kızlarının mürüvetini görmekten dolayı oldukça mutluydular.

Başkan yardımcıları Av.Ömer Arısoy,Mehmet Zafer Alsaç,Sosyal işler müdürü Sami Ünlü,Zabıta Müdürü Feruz Kutsal ve bir çok çalışma arkadaşı Fatih ve Selime'yi yalnız bırakmadı.

İstanbul Times Gazetesi,Zeytinbunru Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv. Olarak Fatih ve Selime’ ye mutluluklar dileriz.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34