banner32

Kurban Paylaşmanın Mutluluğudur

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Kurban Bayramı kutlaması için erkenden yola çıktı.

Kurban Paylaşmanın Mutluluğudur
İbrahim’in sadakati, İsmail’in sonsuz güvenin simgesi Kurban Bayramını Zeytinburnu Bilgi Evleri üyeleriyle beraber görkemli bir etkinlikle kutladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Yedi Bilgi Evi’nde düzenlenen programda Kurban Bayramının İslam âlemi için önemi anlatılmakla beraber kardeşlik duygularını daha da pekiştiren kurban hakkında açıklayıcı bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından üyelerin kendi güzel sesleriyle ilâhiler ve şiirler okundu. Üyelere bayram şekerleri ve kolonya dağıtımının sonrasında heyecanla beklenen bayram hediye çekilişine hazırlıklı gelen üyelerimiz, küçük dünyalarındaki büyük hediyeleri birbirleriyle paylaştılar. Bayramlaşma etkinliği Bilgi Evlerinde gerçekleştirilen programla bitmedi ardından esnaf ziyaretine geçildi.


Kurban Bayramı bayramlaşma etkinliği her Bilgi Evi’nde bir grup öğrenci ve öğretmenleri tarafından esnaf ziyareti ile devam etti. Esnaf ile bayramlaşmada üyelerimiz bayram şekeri ve kolonya ikram ederken, bayram muhabbetinde esnaftan çokça tavsiye ve dua alan üyelerimizle bir bayramlaşma etkinliğini daha mutlu ve huzurlu bir şekilde geride bırakıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34