banner32

Ayhan Karcı resmen aday adayı

Ak Parti Zeytinburnu Belediye başkan aday adaylığı için Ayhan Karcı ilk başvuran kişi oldu. Aday Adaylık başvurusunu Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan vekili Metin Develi'ye teslime den Karcı hep birlikte Zeytinburnu'nun daha güzel yerlere gelmesi adına çalışacağız dedi.

Ayhan Karcı resmen aday adayı
Arefe günü başvuru anlamlı bulundu 

ismi Aday aday ları içinde geçen Ayhan Karcı Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığına  başvurusunu yaparak resmen aday adayı oldu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 


İstanbul Times TV.
den Çağla Pekgüleç'e konuşan Ayhan Karcı 24 yıllık büroktratlık mesleğimden istifa ederek Ak Parti Zeytinburnu Belediye başkan aday adayı oldu.
Karcı yaptığı konuşmada şunları söyledi" Amacımız İstanbul'un en önemli ilçelerinden birisi olan Zeytinburnu'nu daha iyi yerlere getirebilmektir. Mevcut belediye başkanımız sayın Murat Aydın'ın 15 yılda ilçemize yaptığı katkıları hepimiz çok yakından biliyıoruz. Allah naisp eder biz belediye başkan adayı gösterlir ve seçilirsek bu başarının üstüne yeni şeyler koymak adına gayert edeceğiz" dedi. 

Karcı'nın başvurusunu İlçe başkan vekili Metin Develi aldı. Develi  başvuruyu kabul ederken şunları söyledi" Parti üyelerimizden herkes partimizin tüm birmlerine aday olma hakkına sahiptir. Sayın Ayhan Karcı'da tercihini Belediye başkan aday adaylıpından yana kullanmış. Sürecin kendisi ve partimiz için hayırlara vesile olamsını dilerim. Parti üst dzüey yönetimimiz kimi aday gösterirse biz onunla beraber sandıkta en iyi sonucu almak adına var gücümüzle çalışacağız inşallah diyerek Ayhan Karcı'ya  bu yolculukta başarılar diledi.

Zeytinburnu Times ailesi olarak Ayhan Karcı'ya başarılar dileriz.




 




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34