banner32

İsös, Engel Ve Mesafe Tanımadı İzmir’den 4-0 Galip Döndü!..

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu, Ampute futbol Süper Liginde, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü ( İSÖS ) deplasmanda,İzmir –Buca,Kuruçeşme Stadında , İzmir BŞB Ampute futbol takımını 4-0 yenerek,engel ve mesafe tanımadı.

İsös, Engel Ve  Mesafe Tanımadı İzmir’den 4-0 Galip Döndü!..
 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF ) Ampute Futbol Süper Ligi, İzmir BŞB Ampute futbol takımı ile,İstanbul Özürlüler S.K. (0-4) karşılaştığı ,UEFA’dan yabancı bir ekibin  Milli Futbolcu Barış Telli’ye yapacakları belgesel için maçta özel çekim gerçekleştirdi..TRT SPOR’un BANT yayın için maçın tamamı TV ‘ye çektiği ,İzmir basının büyük ilgi gösterdiği, Ampute Futbol Süper Lig, 2018-2019 sezonu 9.haftasında,  İzmir Buca-Kuruçeşme Stadı’nda oynanan karsılaşmayı,İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS)  Başkanı Kenan Özüdoğru,2.Başkan Kamil İlhan Güzel,Baskan Yardımcısı Ali Gündüz (Alo Afiş),İSÖS Eski Başkanı ve takımın hocası  Ahmet Korkmaz,İzmir BŞB Ampute Futbol Takımı Branş Sorumlusu İlkim Kuluşoğlu ,Antrenör Murat Bahar,Yardımcısı Evren Uyanık ve maçı izlemeye gelen taraftarlar katıldı.

İzmir’de güzel bir havada oynanan,bol golün olduğu,direkten dönen ve kaçan pozisyonların  çok  olduğu , centilmence geçen ,İzmir BŞB  ve İstanbul  İSÖS Engelliler arasındaki maçın ilk yarısı misafir takım erken bulduğu golün verdiği moralle 2. golü de atarak ilk yarıyı  2-0   önde bitirmesini bildi.

İkinci yarı üstün oynayan İzmir BŞB takımının bütün akınları İSÖS’ün kalecisinde sona ererken, kalecinin başlattığı 2 kontra atağın da golle sonuçlanmasın ardından, İstanbul takımı  Aziz (2) Eray ve Dimitri’nin  attığı  4 golle,İzmir’den farklı bir skor ve 3 puanla İstanbul’a mutlu döndü.

Büyük bir centilmenlik havasında geçen maçtan sonra seyirciler,birbirlerini tebrik eden  her iki takım oyuncularını da alkışladı. 10 takımın yer aldığı ,süper ligin  9. haftasında 22 gol atıldı.

 İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS)  Başkanı Kenan Özüdoğru yaptığ açıklamada,Kendi takmı ve rakip takım oyuncularına  da zevkli geçen  maç için teşekkür etti.Başkan Özüdoğru “ İSÖS’ün, 27 Ocak Pazar  -Saat :10.00 da Ankara’da (TSK) Türk Silahlı Kuvvetleri Reh.Merkezi S.K. ile oynayacağı erteleme maçının ,TRT SPOR ‘dan naklen verileceğini,Ankara’ya maçı izlemeye gelemeyen.tüm sporseverleri Tv başına davet ediyorum” dedi. Ampute futbol Süper Ligi 9. Hafta maç sonuçları :

( 0-2 ) Şişli Yeditepe Eng -.TSK Reh.Merkezi S.K.

( 5-1 ) Pendik Eng.-Şehit Kamil Eng.               

( 0-4 ) İzmir BŞB s.K. – İstanbul Özürlüler S.K.

 (3-0 ) Ortotek Gaziler - Bursa Ampute

(7-0 ) Sahinbey Beld.S.k. – Malatya BŞB. S.K.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34