banner32

Özge ile Onur hayatını birleştirdi

Zeytinburnu'nun en renkli erkek berberlerinden birisi olan Ömer Yıldız'ın oğlu Onur Yıldız ile Özge Taşcı Yıldızlar Düğün salonunda yapılan görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Özge ile Onur hayatını birleştirdi
Düğün töreni çok kalabalıktı

Ömer Yıldız'ın oğlu Onur görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. 

Düğünün önemli misafirleri vardı. Salona sığmayan konuklar dışarı taştı. Genç çiftler meşaleler arasından alkışlar eşliğinde salona girdi. 

Nikah massında yerlerini alan Özge ile Onur’un nikâhını kıymak üzere Zeytinburnu Belediye Başkanı, Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın kıydı.

Başkan Aydın salonda herkes ile teker teker tokalaştı. Başkan Aydın Zeytinburnu’mu ve Sizleri çok özlemişim dedi. 

Nikahın şahitleri tanınan kişilerdi 

Nikah Şahitleri, Ak Parti İstanbul Milletvekilli Hasan Turan, Ak Parti 25 ve 26. Döem Milletvekili Harun Karaca, Zeytinburnu Kaymakam Mehmet Makas, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Cumhur İttifakı Adayı Ömer Arısoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt ve İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz den oluştu.
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın aslında benim bu nikahı kıymamam lazım Onur Bana 20 Kilo zayıflayacağına söz vermişti sözünde durmadı ama yine 3 kg zayıfladı. Onur’da Başkanım söz bir yılda 20 kg zayıflayacağım deyince Başkan genç çiftlerin nikahını kıydı. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın nikâh akdinin ardından salondaki misafirlere seslendi ve sizlerin desteğiyle inşallah 1 Nisan’da Zeytinburnu Belediye Başkanı olacak olan Ömer Kardeşime evlilik cüzdanını vereceğim ve kendileri çiftlerimize takdim etsin dedi. 

Cumhur İttifakı Adayı Av. Ömer Arısoy’da çiftlere Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah kerim" sözünü hatırlattı ve çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek evlik cüzdanını gelin hanıma takdim etti. 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34