banner32

Zeytinburnu’nun Beştepe ve Beykoz’dan Yönetilmesine izin vermeyiz’

Saadet Partisinin içinde yer almadığı Millet ittifakının Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Dr. Adil Emecan ve CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Zeytinburnu’nun Beştepe ve Beykoz’dan Yönetilmesine izin vermeyiz’
 Çetiner Zeytinburnu’nun Beykoz’dan yönetileceğine dair korkularınız mı var sorusuna Emecan şu cevabı verdi :

Hayır korkum yok. Zeytinburnu halkı ile beraber Belediye başkanlığını kazanarak ilçemizi yerinde beraber yönetelim diyorum dedi.

Ziyarette Pazar yerlerinden Zeytinburnuspor’a, Kentsel Dönüşümden Yeşil alanlara çarpıcı açıklamalar yapana Emecan, gelin hep birlikte ortak bir mücadele ortaya koyalım ve 1 Nisan’da Zeytinburnu’nun Ankara ve Beykoz’dan yönetilmesine izin vermeyelim dedi.

İlk konuşma Metin Doğan’dan geldi

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan 2014 seçimleri öncesi sert ve kavgacı dilinden ziyade sakin ve uzlaştırıcı bir dil ile giriş konuşması yaptı. Bu dil ile Ak Parti seçmeninden oy almak istedikleri belli olan CHP ilçe başkanı seçim sürecinde dikkatli konuşarak az hata yaparak başkanlığı almak istediklerinin sinyalini verdi.

Dr. Adil Emecan şunları söyledi

İttifak Belediye Başkan Adayı Dr.Adil Emecan İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığında oldukça sıcak karşılandı.

İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben, Adil Bey Millet İttifakının Zeytinburnu Adayıdır. İnşallah ortak bir paydada buluşup, birlikte sahaya inelim, güzel bir çalışma yapalım ve Zeytinburnu’nda seçimi alalım dedi.

İYİ Parti İlçe Yöneticilerinin sorularını cevaplandıran CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan, Zeytinburnuspor ile ilgili soruya gerçekçi olmak lazım, İlçemizin en büyük markası yok edildi.

Kapısına kilit vuruldu. Görmezden gelindi. Bir yılda bunun eski günlerine getiririz demek çok doğru değil. Ama ilk işimiz güzel bir takım kurarak sıfırdan başlayıp Zeytinburnuspor’u eski günlerine kavuşturmak dedi.


Pazar yerleriyle ilgili bir soruya, Başkan Adayı Emecan şöyle cevap verdi. Artık teknoloji çok gelişti açılır kapanır tenteler çıktı. Açık veya kapalı bir alanda daha modern Pazar yerleri oluşturulabilir. İnşallah bunun güzel bir çalışmasını yaparız. Bunun birçok ülkede çok güzel örnekleri var dedi.

Kentsel Dönüşümde Zeytinburnu Belediyesi’nin sınıfta kaldığını söyleyen Emecan, benim dönemimden sonra tek bir yeşil alan Zeytinburnu’na kazandırmadılar. Olan alanları da gökdelenlere peşkeş çektiler. Sümer Mahallesinde yaptıkları dönüşüm ortada Vatandaşın 100 Metrekaresine 70 metrekare verdiler üzerine de para istediler.

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Adil Emecan, Zeytinburnu Divanını oluşturacağız, Bir ayda bir yöneticilerimizle birlikte bu divanda Zeytinburnu Halkına hesap vereceğiz. Biz bunu yaparken Sizlerden destek istiyoruz, Zeytinburnu’nun Vekil üzerinden Ankara ve Beykoz’dan yönetilmesine izin vermeyelim dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34