banner32

Deri Fuarında Ürünlerini Sergileyen Tek Lise İDMİB'di

Zeytinburnu İDMİB Deri Meslek Lisesi İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde yapılan Uluslararası LeShow deri fuarında öğrencilerin diktiği ürünleri sergilediler... Okul Müdürü Aylin İstek İstanbul Times Tv den Çağla Pekgüleç'e çalışmaları hakkında bilgi verdi

Deri Fuarında Ürünlerini Sergileyen Tek Lise İDMİB'di

LeShow yerli ve yabancı birçok katılımcıyı bir araya getirdi. Pakistan reyonları, İSMEK, 7 üniversite ve tek meslek lisesi olarak İDMİB dikkatleri çekti.

LeShow İstanbul üretici, toptancı, mağaza, tasarımcı, nihai tüketici zincirini bir araya getiren tek uluslararası deri ve moda fuarı olma özelliğini koruyor.

24-26 Ocak 2019 tarihleri arasında ilk kez düzenlenen LeShow İstanbul Deri Moda Fuarı, dünyanın hızla büyüyen deri merkezi pazarına erişebilmenin önemli bir adresi olmaya devam ediyor ve çözüme ihtiyaç duyan alıcılara ürünlerinizi sergileme imkanı sunuyor

21 yıldır Moskova'da düzenlenen deri sektörünün en önemli fuarlarından LeShow Deri ve Moda Fuarı,24- 26 Ocak tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde  alıcı kabul etti.

 

Fuarda yerli yabancı katılımcıları bir araya getirilirken, 2019' un tren ürünleri de sergilendi.

 

Asil Çağıl'ın sunuculuğunu da Jülide Ateş'in gerçekleştirdiği, ünlü tasarımcı ve modellerin yer aldığı defilede Sacha Pacha, Vlasta Kopylova Design, Lindi West, Steel Deri, Oksa Fashion, Panterrez ve Sansar Deri 2019/2020 koleksiyonlarını, Özge Ulusoy, Çağla Şıkel, Ece Gürsel ve Sema Şimşek başta olmak üzere daha birçok modelle trend deri kostüm ve aksesuarlarını tanıtttı.

 

LeShow İstanbul Deri Moda Fuarı, ağırlıklı olarak Rusya başta olmak üzere yakın coğrafyadaki toptancı merkezleri ile beraber; alış veriş merkezlerinden, satın alımcılara, iş geliştiricilere kadar sektörün her kesiminden ziyaretçiyi ağırladı.

LeShow İstanbul Deri&Moda Fuarı, TİM Başkanı İsmail Gülle, . Mustafa Şenocak İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe ve sektörel derneklerinin katılımları ile İstanbul' da ilk kez kapılarını açmış oldu.

 

İDMİB İSTANBULU TEMSİL EDEN TEK LİSE OLDU

 

İDMİB Müdürü Aylin İstek İstanbul Times Tv den Çağla Pekgüleç’e şunları söyledi ” Öğrencilerimizin bu ve buna benzer fuarlarda ürünlerini sergiliyor olmaları cesaretlerini artırıyor. Daha da güzel modeller çizmek ve dikmek için çaba sarf etmeye gayret ediyorlar” dedi..

 

Okulun öğretmenleri de ürünlerinin deri fuarında sergilenmesinden dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

 

Okul öğretmenlerinden Mesut Gök, Fatma Selam, Gülay Yılmaz Çelik, Hüseyin Yüksel, Semra Taş, Meryem Turan, ve Nihal Birinci Korkmaz öğretmenler ile okul temsilcisi öğrencilerin çabaları ve okulun dikmiş olduğu  ürünlerin  alıcı ile buluşması sağlandı.

 

İlk gün galası akşamı defilesinde ünlü mankenlerden Özge Ulusoy, Çağla Şıkel, Ece Gürsel ve Sema Şimşek İDMİB mamüllerini tanıttılar.

İDMİB reyonu Zeytinburnu Meslek Liseleri müdürleri ve okul müdürleri tarafından da ziyaret edildi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34