banner32

Emecan’dan önemli organizasyon

Üçüncü Dönem Zeytinburnu Belediye başkanı Dr.Adil Emecan yirmi yıl önce Belediye başkanı olduğu dönemde kuruduğu “Hizmet Vakfı” aracılığı ile burs verdiği öğrenciler ve önemli şahsiyetleri Bakırköy Titanic otelde bir araya getirdi.

Emecan’dan önemli organizasyon
Holşgeldin konuşmasını ev sahibi  Dr.Adil Emecan yaptı
Siyaset,bürokrasi ve iş aleminden önemli şahsiyetlerin katıldığı Hizmet Vakfı Öğrenci işveren buluşma kahvaltısında ev sahipliğini  Dr.Adil Emecan ve eşi Gülizar Emecanyaptı. Misafirlerini kapıda karşılayan Emecançifti herkes ile yakından ilgilenerek sohbet etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 
Dr.Emecan konuşmasında şunları söyledi” 20 Yıl önce Zeytinburnu belediye başkanı olduğum dönemde  Hizmet Vakfını kurduk. O günden bu yana bir çok gencimize burs vererek eğitimlerini tamamlamalarını minik de olsa katkı yaptık.Bizim vakıf olarak başkaları gibi devletin gücünü kullanarak güçlü bağışlar alma imkanımız yok. Biz burada bulunan  değerli dostlarımızın mütevazi katkıları ile bu çalışmayı yapıyoruz. Bizim gibi sosyal demokrat insanların da bu tür vakıf ve dernek işlerine zaman ayırıp gençlerimize yatırım yapması gerek.  Bizler bu tür çalışmalardan uzak durunca  başkanları bu boşluklar dolduruyor. Bizleri yanlız Bırakmayıp aramıza katılan CHP Genel sekreteri Sayın Gürsel Tekin başta olmak üzere burada bulunan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Emecan’ın baş konuğu CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin oldu
Kahvaltılı toplantının ana konuğu  CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel tekin oldu.Tekin yaptığı konuşmada şunları söyledi.” Dr.Adil Emecan başkanımın yaptığı bu eğitim hizmetini takdir ile karşılıyorum.Alında bizim gibi sosyal demokrat düşünen insanların bu tür hizmetlere daha çok zaman ve para ayırması gerekir.  Bakınız her birimiz aylık 30-40 lira gibi minik bir paraya eğitim işlerini ayırsak toplamda bu çok ciddi bir yekun tutar ve onunla ihtiyaç sahibi öğrencilere burs versek kötümü olur ? Bizler bu alanı boş bırakınca başkaları dolduruyor.Ülkemizde  eğitim gören Üniversite öğrencilerinin ciddi bir barınma ve sağlık sorunu var. Bizler kendi ölçeğimizde buna katı yapmalıyız. Adil başkan ve arkadaşları Hizmet vakfını kurmuş bugün her ay düzenli olarak 40 öğrenciye burs veriyorlar. Seneye bunun 150 olmasını temenni ediyorum dedi.

Kimler kahvaltılı toplantıya katılmıştı ?
CHP Genel sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin,Eski İstanbul Üniversitesi rektörü Prof.Dr.Mesut Parlak, Eğitimci Ziya Dizanlı,CHP Bakırköy İlçe başkanı Sait Yücel, Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan,Kavram Dershanesi sahibi Bahattin Durmuş, CHP Zeytinburnu Belediye meclis grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar, Barbaros Doğruel, Mesut Pektaş,Mehmet Koç, Tacetitn Akdağ ve Çetiner Media Grup başkanıGazeteci ve Tv programcısı Hüseyin Çetiner başta olmak üzere çok sayıda önemli şahsiyet Dr.Adil Emecan’ı bu önemli organizasyonunda yalnız bırakmadı.



www.istanbultimes.tv den Çağla Pekgüleç'in yaptığı program çok kısa bir süre sonra yayında olacak mutalaka izleyiniz.


 


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34