banner32

Zeytiburnu belediyesi güzel bir iş daha yaptı

Özellikle Camii cemaatlerinin en çok şikayet ettiği abdest almak için tuvalete gitmemiz icap ediyor. Günde 4 sefer cami WC sini kullanırsak bu ayda 120 TL para ödememiz gerekir. Bir emekli için bu çok para şikayetlerini daha önce yaptığımız sokak söyleşileri ile belediyenin dikkatini çekmiştik. Belediye cami cemaatinin sesine kulak verdi ve büyük camilere temizlik ve bakım hizmeti için birer personel görevlendirdi.

Zeytiburnu belediyesi güzel bir iş daha yaptı
Yayın gurubu olarak Belediyenin güzel yaptığı işlere güzel yanlış yaptığı işlerede yanlış diyecek haberler yaptık ve yapacağız da.

Bugüne kadar camilerin genel çoğunluğunda tuvaletçi ile cemaat arasında sık sık kavga çıkardı.İlçe Belediyesi yoğun cemaat sirkülasyonu camilerde bu sorunu çözdü.Biz de bu güzel iş için bravo başkan diyoruz

Zeytinburnu Belediyes Sabah saat 10.00 dan Yatsı Namazına kadar ana camlere bir temizlik ve bakım görevlisi görevlendirerek tuvaletçi cemaat kavgasına son verdi.

Belediye için küçük ama Cami dernekleri ve cami cemaatleri için büyük bir sorunu çözmüş oldu. Zeytinburnu Times Gazetesi olarak ilçenin sokaklarında vatandaş ile yaptığımız söyleşilerde cami tuvaletlerinin paralı olması beraberinde bazı sıkıntılarıda getiriyordu.

www.istanbultimes.tv nin Zeytinburnu sokaklarında vatanmdaş ile yaptığı söyleşilerde sayıları az da olsa bazı vatandaşların umumi tuvalet yok cami tuvaletleri de paralı emekliler her namaz öncesi abdest aldıkları için günde sadece 5/6 TL tuvalet parası vermek zorunda demişlerdi. Belediye başkanı Murat Aydın bu durumu ciddiye alıp büyük cemaati olan camilere birer tane temizlik görevlisi koyarak cami tuvaletlerini ücretsiz yaparak büyük bir sıkıntıyı basit bir önlem ile
çözdü.

Cami cemaati Belediye başkanı Mura Aydın'a her abdest aldığı zaman dua ediyor.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34