banner32

Ak Parti Soma şehitleri için Kur’an okuttu

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı 13 Mayıs 2014 tarihinde yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden 301 madencinin ruhuna hediye edilmek üzere Merkezefendi Camisinde Kur’an ve mevlid’i şerif okutarak dua etti.

Ak Parti Soma şehitleri için Kur’an okuttu
Akşam Namazından sonra başlayan program yatsı namazına kadar devam etti

Cami görevlilerinin okuduğu Kur’an kerim tilaveti ve Mevlüdhanlar’ın okudur Mevlid ile başlayan program daha sonra yapılan dua ile son buldu.Duadan sonra yalpan ikramlar cemaate ikram edildi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı iş adamı Bahattin Ünver Gazetemize şunları söyledi

“Bildiğiniz gibi 13 Mayıs 2014 de Manisa’nın Soma ilçesinde ülke tarihimizin en büyük maden kazasını yaşadık. Bu kazada 301 madencimizi şehit vedir. Geride yüzlerce yetim ve dul bırakan madencilerimizin emanetlerine devletimizin sahip çıkacağından şüphem yok. Bizlerce okuttuğumuz Kur’an-ı kerim tilavetleri ile ve dualarımızla madencilerimizin geride  bıraktığı aile efradının acılarını azaltmak adına yanlarında olduğumuzu ifade etmek için bugün teşkilatımız ile Merkezefendi camisinde akşam namazı kıldık. Akabinde de güzel bir program ile 301 şehidimize dualar ettik. Rabbim bu kandil gecesi dualarımızı dergah-ı uluhiyetinde kabul eder inşallah”. dedi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının çoğu ve bir çok meclis üyesinin hazır bulunduğu Soma maden şehitleri için  tertip edilen programa sadece belediye idari kadrosunda başkan yardımcısı Av.Saffet Öz’ün dışında kimsenin katılmaması basının dikkatinden kaçmadı. Başkan ve yardımcılarının neden programa katılmadığı merak konusu oldu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34