banner32

ZEYMADER Erbakan Vakfını ve MHP İlçe Başkanını Ziyaret Etti

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar (ZEYMADER)Derneği Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şube Başkanı Onur Doları ve MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek Zeytinburnu ile alakalı fikir alışverişinde bulundular.

ZEYMADER Erbakan Vakfını ve MHP İlçe Başkanını Ziyaret Etti
Suat Sarıkaya hepimizin düşüncesi daha iyi bir Zeytinburnu dedi

Öncelikle yönetimi ile beraber bizi samimi ve içten bir şekilde karşılayan Erbakan Vakfı Zeytinburnu şube başkanı  Onur Dolar ve yönetim kurulu üyelerine, Yine Milliyetçi Hareket partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Her iki başkanında Zeytinburnu ilçemiz için güzel düşüncelerini görmek beni ve yönetim kurulu üyelerimizi memnu etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

Sarıkaya konuşmasını şu şekilde sürdürdü “Sivil toplum kuruluşlarının  yaşadıkları yere karşı sorumlulukları vardır.  Biz Malatyalılar Derneği olarak Zeytinburnu ve Malatya için elimizden geldiği kadar sosyal çalışmaların içindeyiz. Dernek Başkan Yardımcım Hüseyin Çetiner’in başkanı olduğu Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) nun da çalışmalarını da yakından takip ediyorum.

Gelecek süreçte beraber de Zeytinburnu ilçesinde bulunan tarihi mekanların ve şahsiyetlerin daha çok yerli ve yabancı insana ulaştırılması adında çalışmaların içinde yer alacağız kısmet ise diyerek her şey Zeytinburnu için diyerek sözlerini tamamladı.

Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şube Başkanı Onur Dolar “Halkın Selameti için Çalışan bir Vakıfız “ dedi

Şube başkanı Onur Dollar ve ekibi Malatya dernek başkanını ve yönetimini samimi bir ortamda karşıladı. Onur Dolar Ziyaret nedeni ile İstanbul Times Tv ye şunları söyledi ” Öncelikle Zeytinburnu Tüm Malatyalılar  Dernek başkanı ve yönetimine yaptıkları ziyaret nedeni ile  teşekkür ederim. Zaten Dernek başkanı ve yönetiminden bir çok kişi ile tanışıklığımız var. Erbakan vakfı olarak amacımız merhum  hocamız Prof .Dr. Necmettin Erbakan hocamızın fikir ve düşünceleri ışığında ülkemize ve halkımıza kendi çapımızda milli, manevi ve iktisadi konularda fikir ve düşüncelerimizi aktarmaya devam edeceğiz. İlçemizde bulunan dernek ve STK’ lar ile ülkemizin geleceği için durmadan çalışacağız. Bugüne kadar Zeytinburnu Erbakan vakfı olarak güzel işler yaptık. Okullarımızda Hedef olma efsane ol başta olmak üzere bir çok başlık ile çalışmalar yaptık. İnşallah bundan sonrada ömrümüz olursa yapacağız“ dedi.

MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok ve yönetimi de Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği başkanı ve yönetimini samimi bir şekilde karşıladı. Başkan Ok ilçe ile alakalı çalışmalar ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ancak Milli Eğitim Müdürlüğüne yazı yazarak Öğrenci sayısı ve bazı bilgiler istemelerine rağmen Gizlilik olduğu gerekçesi ile cevap verilmemesi gibi bazı zorluklarla da karşılaştıklarını söyledi. Başkan Ok siyasilerin halkı kutuplaştırıcı konuşmalardan çekinmeleri gerektiğini ifade ederek topluma örnek olan şahsiyetlerin konuşma ve sözlerine dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34