banner32

Merkezefendi Fesleğenlendi

Fesleğen dağıtma sırası bugün de Merkezefendi mahallesindeydi. Fesleğen dağıtım programından önce İstanbul Times TV.ye konuşan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın beş yıldır Zeytinburnu’nun tüm mahallerindefesleğen dağıtarakhalkımız ile bu vesile ile iç içe oluyoruz dedi.

Merkezefendi Fesleğenlendi
Başkan Aydın sadece fesleğen dağıtıp gitmediklerini ifade ederek bu vesile ile mahallelerimizde bulunan esnaflarımızla,iş adamlarımızla ve halkımızla yüz yüze görüşerek sohbet edip arzu ve isteklerini dinleyebiliyoruz dedi. Murat Aydın İstanbul’un diğer bir çok belediyesi de beş yıldır başarılı bir şekilde yaptığımız fesleğen dağıtımı ile alakalı bizden bilgi alıyorlar dedi.
 
Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahatin Ünver’de İstanbul Times Tv.ye yaptığı konuşma da Ak Parti ilçe teşkilatı ve Belediyemiz sürekli halk odaklı çalışmalara imza atıyor. Kısa bir süre önce tüm mahallelerde yapılan Başkanla akşam çayı programları vasıtasıyla Belediye başkanımız ve ekibi tüm mahallelerimizde program yaptı. Şimdi de Fesleğen dağıtımı ile tüm mahalle ziyaretleri yapılıyor dedi.
 
Merkezefendi mahalle muhtarı Necdet Baykan ‘da yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi “Belediye başkanımız Murat Aydın ve yardımcıları bir çok değişik vesile ile halkımız ile yüz yüze görüşmek adına değişik isimler altında programlar tertipliyorlar. Bugün de Merkezefendi mahallemizde fesleğen dağıtımı nedeni ile halk ile konuşup sorunlarını ve memnuniyetlerini dinlemeleri bizleri memnun ediyor dedi.
 
Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi Hasan Uluocak’ta yaptığı konuşma da şunalrısöyledi.” Zeytinburnu 1984’de belediye olduğu zaman o vakit de kurusu meclis üyesi olarak görev yaptım. Aradan geçen 25 yıldan sonra 2009 da yapılan yerel yönetim seçimlerinde yeniden Ak Parti’de meclis üyesi oldum. Belediye başkanımız sayın Murat Aydın gerçek manada halk odaklı çalıştığı için kendisini hiçbir programında yalnız bırakmıyorum. Bu çalışmaları yaparken de içten ve samimi bir şekilde yapıyorum dedi.
 
Ak Parti Merkezefendi mahalle başkanı Ömer Tan da yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi ”Mahallemiz Murat Aydın döneminde gerçek manada bir çok hizmete kavuştu.Bazı konularda eksikliklerimiz olsa da inşallah onlarda kısa sürede giderilecektir dedi. Bugün Fesleğen sırası mahallemizde halk hem başkanla sohbet edecek hem de fesleğen alacak dedi.              
Fesleğen alan bir çok çocuk ve ev hanımı Belediye başkanı Murat Aydın’ın yıllardır yaptığı fesleğen dağıtımından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek başkanımızı çok seviyoruz dediler.
 
Bir yıldır kuaför salonunda fesleğen büyüten berberin bu durumu başkanı çok mutlu etti
 
Merkezefendi mahallesinde bulunan havuzun karşısında berberlik yapan bir kişi Belediye bakanı Murat Aydın’a geçen sene verdikleri fesleğeni ne kadar büyüttüğünü göstermesi başkanı mutlu etti. İstanbul Times Tv. Bu anlamlı durumu kayıt altına almak için fesleğeni büyüten esnafa bazı sorular sorması da başkan bir nevi başkan için nostalj turu oldu.
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34