banner32

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu İlk Toplantısını Yaptı

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, ilk toplantısını Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı İlyaz Saka başkanlığında Encümen Salonu’nda gerçekleştirdi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu İlk Toplantısını Yaptı
Belediye İş Sağlığı ve İş güvenliği Kurulu’nun oluşturulmasından sonra yapılan ilk toplantıda, 30/06/2012 tarih ve 28339 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun getirdiği yükümlülükler görüşülerek, 14 maddelik bir karar metni oluşturuldu.

Yeni kurul üyelerinin iştirakleriyle gerçekleştirilen toplantıda, İş Sağlığı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Yardımcısı Saka, ilgili kanunun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın çalışmasıyla yürürlüğe girdiğini söyledi.

Zeytinburnu Belediyesi’nin çağdaş belediyecilik anlayışı ile iş güvenliğine büyük önem verdiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Saka, “Belediyemizin, bünyesinde çalışmalarını sürdüren İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu yaptığı toplantıda iş mevzuatı kapsamında mevcut durumunu değerlendirmiş ve görev dağılımı yapılmıştır. Ayrıca, yeni kurul üyelerine ve yedeklerine, İşyeri Hekimi ve İş Güvenliği’nden sorumlu personelce bir sonraki toplantıda iş sağlığı ve güvenliği konularında eğitim verilmesi kararlaştırılmıştır” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34