banner32

“Ziyafet Ocakbaşı Ziya’nın Yeri” dualarla açıldı

Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar,Belediye başkanı Murat Aydın, Güngören Belediye başkanı Şakir Yücel Karaman, Ak Parti Güngören ilçe başkanı Ercüment Sever, ve Zeytinburnu müftüsü Yusuf İzettin Konuk’un kestiği kurdele ile Ziyafet Ocakbaşı Ziyanın yeri resmen açıldı.

HABERİN GALERİSİ
ziyanın yeri

ziyanın yeri

“Ziyafet Ocakbaşı Ziyanın Yeri “ bugün Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ,Güngören Belediye başkanı Şakir Yücel Karaman ve Zeytinburnu müftüsü Yusuf İzettin Konuk’un kestiği kurdele ile lezzetin kapılarını resmen konuklarına açtı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber
 
Yıllardır Güngören’de müşterilerine lezzeti sunan “Ziyafet Ocakbaşı Ziyanın Yeri“ ikinci şubesini Zeytinburnu’nun merkezine açtı. Zeytinburnu İlçe Emniyet müdürlüğünün karşındaki şubesini kalabalık bir protokolün katılımı ile hizmete açan mekanın sahibi Ziya Yılmaz ve kardeşleri yoğun katılımdan dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler.
Soğuk ve rüzgarlı havaya rağmen yoğun bir davetlinin katıldığı açılış görkemliydi.
 
Ne dediler ?
 
Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın açılıştan sonra İstanbul Times TV.nin mikrofonlarına şunları söyledi;” Daha önce buraya uğramıştım.Mekanın hijyeni, işletmecilerinin işlerini sevmeleri ve kebaplarının lezzeti muhteşem.Ziyafet Ocakbaşı Ziyanın Yeri Zeytinburnumuza hayırlı olsun diyorum” dedi.
 
Güngören Belediye başkanı Şakir Yücel Karaman’da şunları söyledi.”Ziya arkadaşımız ve kardeşleri yıllar yılıdır Güngörenlilere lezzeti ve hijyeni sundular. Bunun tabii sonucu olarak da bugün burada ikinci şubelerini açtılar. Allah hayırlı ve uğurlu etsin” dedi.
 
Ak Parti Güngören ilçe başkanı Ercüment Sever’de şunları söyledi “ Ziya Yılmaz ve kardeşleri uzun senelerden beri lezzetli kebapları ile Güngören halkına hizmet ediyorlar. Bundan sonra bu hizmetin bir kısmını da Zeytinburnu halkına sunacaklar.Kendilerine bol ve bereketli kazançlar dilerim dedi. 
 
Abdullah Yerebakan’ da şunları söyledi” Bu güne kadar bir Zeytinburnulu olarak Ziya usta ve kardeşlerinin lezzetli kebaplarını yemek için Güngören’e gidiyorduk. Şu an lezzeti ayaklarımıza getirdikleri için kendilerine teşekkür ederim” dedi.  
 
Muhteşem açılışa kimler katıldı ?
 
Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar,Belediye başkanı Murat Aydın, Güngören Belediye başkanı Şakir Yücel Karaman, Ak Parti Güngören ilçe başkanı Ercüment Sever, ve Zeytinburnu müftüsü Yusuf İzettin Konuk, Zeytinburnu Belediye başkan yardımcısı İlyaz Saka, Çetiner Media Grup yönetim kurulu başkanıGazeteci yazar Hüseyin Çetiner , Ak Parti il genel meclis üyesi Davut Baş, Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul,Yeşiltepe mahalle muhtarı Nadiye Polat, Yenidoğan Mahalle muhtarı Hüseyin Sarıyel, Zeytinburnu Huzurevi Dernek başkanı Perihan Akgün,Asuman Durmuşoğlu, ALO AFİŞ’in sahibi ve İSÖS gönüllüsü Ali Gündüz, Ak Parti Çırpıcı Mahalle başkanı Abdullah Yerebakan başta olmak üzere çok sayıda davetli mutlu günlerinde Ziya Yılmaz ve kardeşlerini yalnız bırakmadılar.
 
Ak Parti İstanbul İl başkanı Aziz Babuşçu,CHP Zeytinburnu Belediye meclis üyesi İlkay Biber ve bir çok kişide yoğun işlerinden dolayı açılışa katılamadıkları için çelenk göndermişti.
 
İstanbul Times Gazetesi , Zeytinburnu Times Gazetesi ve İstanbul Times TV.olarak ilçe müftüsü Yusuf İzzettin Konuk’un duasına amin diyen onlarca kişinin şahitliği ile hizmete giren mekanın sahiplerine hayırlı,bereketli ve bol kazanç getirmesini dileriz.
 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34