banner32

Nağmedâr’da 3DEM

İstanbul’un en özel dinletilerine ev sahipliği yapan Nağmedâr 13 Nisan Cumartesi günü 3DEM musiki grubunu ağırladı. Ud sanatkârları Sami Dural, Bilen Işıktaş ve Bekir Şahin Baloğlu’ndan oluşan grup, albümlerinde icra ettikleri besteleri bu kez Nağmedâr müdavimleri için seslendirdiler.

Nağmedâr’da 3DEM
Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği bir dinletiyle Nağmedar’da dinleyicileriyle buluşan 3DEM musiki grubunun usta sanatkârları enstrümanlarıyla icra ettikleri bestelerle dinleyicilerine keyifli dakikalar yaşattılar. Öncelikle grupları ve çalışmaları hakkında bilgi veren sanatkârlar, albümlerinde yer alan Üsküdar’a Gider İken, Geç, Bekir Şahin Baloğlu bestesi Küçük Kızın Rüyası, Şımarık Hisler eserlerini üç udun mükemmel etkileşimiyle icra ettiler.

İcraları sırasında udun sınırlarını zorlayan sanatkârlar, albümlerinde yer alan Küçük Umutlar ve Yalnızlık bestelerini icra etmeden evvel dinleyicilerine bu iki eseri birlikte bestelediklerini söylediler.

Enstrümandaki ustalıklarının yanı sıra sesteki ustalıklarını da gösteren sanatkârlardan Bekir Şahin Baloğlu “Cahildim Dünyanın Rengine Kandım” ve “Altın Hızmam” türkülerini, Bilen Işıktaş ise “Sönmez Artık Yüreğimde Yanan Bu Sonsuz Ateş” şarkısını seslendirdiler.

Dinleti sırasında zaman zaman dinleyicilerle sohbet eden, birbirleriyle şakalaşan ve aralarındaki güçlü bağ ile Nağmedâr’ın dostluk iklimini tazeleyen 3DEM grubunun performansı dinleyicilerin beğeni dolu alkışlarıyla sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34