banner32

Emniyet Müdürü Tapkan'a İSÖS ziyareti

10-17 Nisan" Polis Haftası "nedeniyle İstanbul Özürlülerspor Gönüllülerinden bir grup, Zeytinburnu Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Topkan'ı makamında ziyaret edip "Türk Polis Teşkilatını'nın 168. Yıl dönümü"nü kutladı.

Emniyet Müdürü Tapkan'a İSÖS ziyareti
Ziyarete gelen, İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) Kulübü Müdürü Nail Karabulut,İSÖS gönüllülerinden Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat,Huzurevi ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün,

Zeytinburnu Merkez Telekom'un Kurucu Salih Zeki Durmuşoğlu ve eşi Asuman Durmuşoğlu,ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz ile Aktüel Gazete Genel Yayın Müdürü Osman İslam'ı' Zeytinburnu Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Topkan karşıladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Heyet adına İSÖS Gönüllüsü ve Alo AfişYönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz Topkan'ın nezdinde "Tüm Türk Polis Teşkilatının "Polis Haftası'nı kutlayıp,Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde de kendilerine başarı dileklerini iletti.

Samimi bir ortamda geçen  sohbette Salih Zeki Durmuşoğlu da, her zaman emniyet güçlerinin yanında olmaya devam edeceğiz dedi.Nadiye Polat,Perihan Akgün ve Asuman Durmuşoğlu da söz birliği etmişcesine hep beraber "Biz her şeyin sevgiden geçtiğine inanıyoruz" dediler.

Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Topkan ,İsös gönüllülerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.Zeytinburnu halkı ile  iç içe,ilçemizi daha güzel günlere taşıyacağız dedi.

Emniyet Müdürü Topkan,28 Nisan'da İSÖS - Karagücü  Ampute Futbol Maçında Olacak!...

Zeytinburnu Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Topkan,(İSÖS) İstanbul Özürlülerspor Ampute Futbol Takımı Kulüp Müdürü Nail Karabulut ve beraberindeki heyete 28 Nisan'da İstanbul'da Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nda, İSÖS'ün Ankara -Karagücü ile oynayacağı Ampute Futbol Süper Lig maçını izlemeye gelme sözü verdi.
İçilen çayların ardından ziyarete gelen heyet Tapkan'a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür edip ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34