banner32

Meclis Üyesi Kaya’dan dostlarına İftar

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi iş adamı Abdulhakim Kaya Meclis üyesi arkadaşı Cüneyt Tezcan’ın sahibi Olduğu Dervişan Sofrasında dostlarına iftar verdi. İftar Programına bir birinden değerli simalar katıldı.

Meclis Üyesi Kaya’dan dostlarına İftar
 Abdulhakim Kaya Gazetemize Şunları söyledi:

Öncelikle yoğun Programlarına rağmen beni kırmayıp iftar davetime icabet eden, sanatçı Murat Kurşun’a,Türkiye Engelliler federasyonu başkanı ve Ak parti Zeytinburnu meclis Grup başkan vekili Cemal Merdan’a, Mardin Sakatlar Derneği başkanı Hasan Anuk’a, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi, Zeytinburnu Emniyetini Güçlendirme Derneği ve Zeytinburnu İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Özsoy’a, Zeytinburnu İş adamları Dernek Yönetim Kurulu üyesi Ercan Kabadayı’ya, Mardin Midyat Ak Parti Eski ilçe başkanı Hüseyin Çelebi’ye, Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi İşadamı Cüneyt Tezcan’a, Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcısı Semih Demirci’ye, Midyat Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Dernek Başkanı Fetullah’Doğanay’a, İstanbul Mardinliler Dernek Başkanı Av.Kemal Dündar’a, Esenler Mardinliler Dernek Başkanı Av.Mehmet Rıdvan Arslan, İstanbul Times Gazetesi ve Tv İmtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e, Zeytinburnu Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Taylan Demirelli başta olmak üzere iftar davetime icabet eden bütün dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Sena Ensar

Dervişan Sofrası iftarlar’da Tıklım Tıklım doluyor…

İstanbul’ın Merkezinde ama sanki küçük bir Anadolu kasabasındaymışsınız gibi mistik ve tarihi bir mekanda konuklarını ağırlayan Dervişan Sofrasında konak zevki ile iftar yapmak bir ayrıcalık. Mekanın yanında 1598’de İstanbul’da yapılan 2.büyük Mevlevihane olan Yenikapı’nın yanında, Ünlü Halk Hekimi v e din bilgini Merkezefendi’nin medfun bulunduğu kabrine  100 m mesafede, İstanbul’un fethini anlatan Panorama 1453 müzesinin 200m yakınında bulunan mekanda iftar yapmak için önceden randevu yapmanız gerekiyor.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak bizleri de dar çerçevede yakın dostlarına verdiği iftar’a davet eden Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi iş adamı Abdulhakim Kaya’ya teşekkür ederiz.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34