banner32

Nurşen Örnek’ten Birlikte Yaşam Platformu Üyelerine İftar

Yaptığı sosyal faaliyetleri ile bilinen Diyabetliler ve Engelliler Dernek Bakanı Aynı zamanda Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Nurşen Örnek iftara ev sahipliği yaptı.

Nurşen Örnek’ten Birlikte Yaşam Platformu Üyelerine İftar
Birlikte Yaşam Platformu ramazan etkinliği çerçevesinde Diyabetliler ve Engelliler Derneği’nin bulunduğu Mavi İklim Özel Rehabilitasyon Merkezi yemek salonunda 80 kişinin katıldığı iftar yemeği ikramı yaptı.

 

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Alpay

 

İftar yemeğine ev sahibi olarak BİYAP Platformu’ndan Diyabetliler ve Engelliler Derneği Başkanı Nurşen ÖRNEK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Telsiz Kültür Dernek Başkanı Kadir ŞENGÜL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beyaz Ay Dernek Başkanı Ali Ekber ŞENKAL, İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Başkanı Hakan GÜLER, Şanlı Urfalılar Derneği Başkanı Murat TUFAN’ı temsilen ve ailesi, ROMDER Genel Başkanı Muhterem GÜL ve aile bireyleri, Sevim BAŞAR ve aile bireyleri Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Yaşlılar Meclisi Başkan Yardımcısı Yusuf YONUCU ve yönetim kurulundan Şafak GÜREŞÇİOĞLU ve Mehmet ALPAY, bireyleri Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Taha Nusret BOZKURT, ZEYÇED kurucu üyelerinden Gülser BAL ve davetliler iştirak ettiler. Neşe içerisinde alınan iftar yemeği duası da Taha Nusret BOZKURT tarafından yapıldı. BİYAP Başkanı Nurşen ÖRNEK katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34