banner32

Şeyda Muradına erdi

Malatya İzollu aşiretine mensup olan İş adamı Nazif ve eşi Hayriye Özbek oğulları Murat’ı damat , Suna ve Mahmut Tuğrul’da kızı Şeyda’yı gelin ederek mürüvetlerini görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Şeyda  Muradına  erdi
Yüzlerce kişi Murat ve Şeyda’nın mutluluğuna şahit oldu

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ,Malatya İzollu Vakfı Başkanı Mehmet Çetinkaya,Gürbaşlar Group yönetim kurulu başkanı Adnan Başdemir,Bilim Koleji yönetim kurulu başkanı İş adamı Vedat Toy, İBB alt yapı müdürü  ve İzollu vakfı başkan yardımcısı Nusret Mum, ÇETİNER Medya Group Başkanı Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğün töreni İBB 1453 Topkapı Sosyal tesislerinde yapıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Fatih Camisi emekli müezzininin Kur’an – ı kerim tilaveti ile başlayan düğün merasimi daha sonra Dülgerzade camisi emekli imamının yaptığı sohbet ile davam etti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın da şahitlik ettiği nikah töreni yapıldı.

Yeniay Evlilik cüzdanını gelin Suna Özbek’e takdim etmeden önce yaptığı kısa konuşma da şunları söyledi “Malatya’lıyım diye torpil yapıp evlilik cüzdanını damada vermeyeceğim. Çünkü biz erkekler akşam çıkardığımız bir çok eşyamızı sabah bulamıyoruz. Gelin kardeşimiz bu cüzdanı daha iyi saklayacağı için ona takdim edeceğim. Sayın   Başbakanımızın çocuk konusunda gelin ve damada yaptığı tavsiye’yi bildiğiniz için burada o sözleri tekrar etmeyeceğim. Allah genç kardeşlerimize ömür boyu mutluluk nasip etsin. Burada bulunan Özbek ve Tuğrul ailelerinin misafirlerine saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Damadın Babası Nazif Özbek dostlarına teşekkür etti

Damadın babası Nazif Özbek Gazetemize yaptığı konuşma’da şunları söyledi “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp düğünümüze icabet eden tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim,diyen Özbek’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34