banner32

Şanlıurfalılar Derneğinden Muhteşem Sıra Gecesi

İş Adamı Murat Tufan'ın kurucu başkanı olduğu Zeytinburnu Şanlıfurfalılar Derneği Kazlıçeşme Kültür Merkezinde Yüzlerce Kişinin katıldığı bir sıra gecesine ima attı. Sıra Gecesi Programına Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Zeytinburnu Belediye başkanı Av.Ömer Arısoy siyasi siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda sivil topum kuruluşu başkanı ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Şanlıurfalılar Derneğinden Muhteşem Sıra Gecesi

Kaymakam ve Belediye Başkanı Başta olmak üzere herkes keyif aldı

Kemal Seyyahi’nin yaptığı sunum ile başlayan programa Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas,Belediye başkanı Av.Ömer Arısoy,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı  A.Selami Delibalta ,Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Dr.Mikail Kabak,İyi Parti ilçe başkanı Hasan Hoşben,Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Fatih Cansız başta olmak üzere çok sayıda Dernek  başkanı ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi başta olmak üzere Yüzlerce kişi Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneğinin düzenlemiş olduğu Doğudan Batıya Tek Nefes Sıra gecesi programına katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Dernek başkanı Murat Tufan şunları söyledi

Öncelikle gecemize şeref katan Zeytinburnu Kaymakamımız sayın Mehmet Makas’a ve Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Ömer Arısoy’a,siyasi partilerimizin ilçe başkanlarına ,derneklerimizin muhterem başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ederim.

Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği  olarak amacımız kültürümü yaşatmak ve hemşehrilerimizin sorun ve sıkıntılarına çözüm üretmektir.

Bu programın hazırlanmasında kadın kollarımızın,gençlik kollarımızın ve yönetimimizi çabaları çoktur hepsine teşekkür ederim.Hepinizi sıra gecemizde keyif almanızı diler saygılar sunarım” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Av. Ömer Arısoy ise şunları söyledi

“Zeytinburnu’muz da böyle güzel programların icra ediliyor olması bizi ziyadesi ile memnun ve mutlu ediyor. Zeytinburnu Şanlıufalılar Dernek başkanı Murat Tufan ve yönetimi bugün adeta Şanlıurfayı buraya getirmişler. Emeği geçen başkana kadın kollarıne ve gençlik kollarına teşekkür ederim. Bizlerde belediye olarak yıllardır Yöresel Günler etkinliği ve Yöresel lezzetler etkinliğini yaparak yöresel kültürlerimizi korumaya yönelik çalışmalara imza atıyoruz. Bizler  ve sivil toplum kuruluşları hem geldiğimiz yörenin kültürünü ve sanatını koruyup yaşatacağız hem de yaşadığımız Zeytinburnu ilçemizi kendi evimiz gibi sahiplenip katkı yapacağız” dedi.

Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya,Ordu Dernek başkanı Recai Memiş, Diyarbakır Çermik ve Çüngüş Dernek başkanı Metin Gönültaş başta olmak üzere bir çok dernek başkanı başta olmak üzere sırta gecesini izleyen herkes yapılan programa tam not verdi.

Eyvan sıra gecesi ekibi ise performansı ile herkesin beğenisini kazandı.Grubun kurucusu ……… Tufan yaptığı esprilerle de salonu sık sık güldürmeyi unutmadı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34