banner32

İzleyicilerden İşte Zeytinburnu Belgeseline Tam Not

Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner ve 12 arkadaşının 2016 yılında kurduğu Geleceğim Zeytinburnu Platformu ilçenin tarihi mekanlarını ve ebedi şahsiyetlerinden daha çok kişiye tanıtılması için çalışmalarını aksatmadan devam ediyor.

İzleyicilerden İşte Zeytinburnu Belgeseline Tam Not

İlk Selamlama Konuşmasını ev sahibi Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe başkanı  Onur Dolar yaptı

Onur Dolar konuşmasına şu şekilde başladı ”Öncelikle hepinizi Allah’ın selamı ile selamlıyorum. Eselamünaleyküm. Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı olarak Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner’in ve Yönetim kurulu üyelerinin Zeytinburnu tarih, mekanları ve ebedi şahsiyetleri için yaptıkları çalışmaları yakından takip ediyoruz. Daha önce Zeytinburnu’nun ebedi sakini merhum Erbakan Hocamız başta olmak üzere Nuripaşa, Özal, Merkeafendi, Seyitnizam gibi önemli ebedi şahsiyetlerimizin gelecek kuşaklara daha çok tanınması adına seminerler yaptılar. Biz bunların çok değerli olduğuna inanıyoruz. İlçemizin bu imkanlarından mutlaka yararlanması gerekir diye düşünüyorum.  Hüseyin başkanımızın bu projesinin hayata geçmesi adına elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

İkinci Selamla konuşması Hüseyin Çetiner’den

Öncelikle bu akşam İşte Zeytinburnu Belgeselimizi izleyip ilçemizde bulunan tarihi yapılar ve ebedi şahsiyetler hakkında daha çok bilgi sahibi olmak isteyen mahalle muhtarlarımıza , dernek başkanlarımıza ve Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı sayın Onur Dolar ve  yönetim kurulu üyelerine kendim ve platformumuz adına teşekkür ederim. Zeytinburnu ilçesi tarihten ve çok önemli ebedi şahsiyetten kopuk değildir. Hep beraber tarihi mekanlarımızı ve ebedi şahsiyetlerimizi daha çok kişiye tanıtarak hem bu değerlerimizi gelecek kuşaklara en iyi şekilde tanıtacağız hem de ilçemizde yaşayan insanlar bu değerlerimizden ekonomik olarak faydalanacağız” dedi.

Katılımcılar hep beraber 25 dakika süren İşte Zeytinburnu Belgeseli filmini izlediler. Daha sonra Hüseyin Çetiner Mahalle Muhtarlarına teker teker söz verdi. Bütün Muhtarlar bu çalışma çok faydalı ve doğru. Bizlerde aynı şekilde bu filmi mahalle halkımıza izletmek isteriz talebinde bulundu.Dernek başkanları ve vatandaşlar da duygu ve düşüncelerini ifade ettikten sonra hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34