banner32

Şirinlerin Minikleri Muhteşemdi

Eğitimci Müzeyyen Kurt’un idaresinde 20 yıldır değerler eğitimini ön planda tutan Şirinler Çocuk Yuvası’nın minikleri yıl sonu mezuniyet ve hatim töreni için sahnedeydi.

Kazlıçeşme Kültür Merkezi doldu taştı

Evlatlarının bir sene boyunca yuvada öğrendiklerini izlemek üzere etkinliğin yapıldığı Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezine gelen veliler çocuklarının başarılarını gurur ve onurla izlemenin mutluluğunu yaşadı.

İstanbul Times Haber Merkezi  / Erhan Şahin 

Şirinler Çocuk Yuvası’nın Kurucusu Müzeyyen Kurt Ana Okulu Çocuğun hayatında çok önemli dedi

Yaptığı açılış konuşmasında önemli mesajlar veren Eğitimci Müzeyyen Kurt şunları söyledi ”Çocuk yuvaları gömleğin ilk düğmesi gibidir. Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenirse diğer bütün düğmelerde yanlış iliklenir. Biz ilk düğmenin doğru iliklenmesini için çaba sarf ediyoruz. Bugün burada 2016- 2017 Eğitim ve Öğretim döneminde yaptığımız çalışmaların sizlere toplam bir sunumunu yapıyoruz. İnşallah beğenirsiniz” dedi.

Programın önemli protokol katılımcıları vardı

Eski Konya Yunak belediye başkanı ve Refah Partisi Zeytinburnu Kurucu ilçe başkanı Hasan Ürün ,İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz  sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat, Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Başkanı  ve Geleceğim Zeytinburnu Platformu yönetim Kurulu üyesi Asuman Sula Durmuşoğlu, Zeytinburnu Kent  Konseyi Kadın Meclisi Başkanı İş Kadını Gülmen Güven, Yönetim Kurulu Üyesi Sonay Demirci,Tülin Kitapçı, İletişimci yazar Nihat Ağdemir Dr. Reşide Yüksel başta olmak üzere çok sayıda  davetli Şirinler Çocuk Yuvası’nın yıl sonu etkinliğinde Müzeyyen Kurt ve ekibini yalnız bırakmadı.

Videoyu İzlemek için lütfen haberin sonundaki video işretini tıklayınız…

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34