banner32

Zeytinburnu fesleğen kokuyor

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 1999 yılından beri ilçe halkına hizmet etmeye devam ediyor. İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Gazeteleri ve İstanbul Times Tv.olarak başkan ve ekibinin yaptığı fesleğen dağıtım törenlerinin tümünü bu sene mahalle mahalle takip ediyorz

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 1999 yılından beri ilçe halkına hizmet etmeye devam ediyor. İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Gazeteleri ve İstanbul Times Tv.olarak başkan ve ekibinin yaptığı fesleğen dağıtım törenlerinin tümünü bu sene mahalle mahalle takip ediyoruz.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi Fesleğen dağıtımını takip ettik..

Nevruz Bayramı Kutlamaları ve Yöresel Tatlar Şöleni ile baharın gelişini kutlayan Zeytinburnu’nda, kutlamalar Fesleğen Şenliği devam ediyor. Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Murat Aydın’ın katılımıyla gerçekleşen Fesleğen Şenliği kapsamında Aydın ve beraberindeki heyet, ilçedeki sokakları dolaşarak binlerce fesleğen dağıttı. Fesleğenleri, cam kenarlarına, balkonlara ve evinin odalarına yerleştiren vatandaşlar, bu durumdan memnun kaldıklarını dile getirdi.

Fesleğen dağıtımı sırasında kameralara konuşan Aydın, “Fesleğen Şenliği, Zeytinburnu’nun geleneksel hale gelmiş “Bahar Şenliği” etkinliklerden sadece bir tanesidir. Bu yıl 7.’sini düzenlediğimiz Bahar Şenliği kapsamında Zeytinburnu, nisan ayı boyunca Fesleğen kokacak. Her yıl “Fesleğen Kokulu Bahar Hoş geldin” sloganıyla düzenlediğimiz Fesleğen Şenliği’ni, bizlere gerçekleştirme fırsatını tanıyan Zeytinburnu halkına minnettarız.” dedi. Şenlik, nisan ayı boyunca sürecek olan fesleğen dağıtımıyla devam edecek.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34