banner32

Yardımlaşma Derneği’nden Zeytinburnu Kaymakamı Balaban ‘ı Ziyaret

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı ve Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat ve yönetimi Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban’ı, makamında ziyaret etti.

Yardımlaşma Derneği’nden Zeytinburnu Kaymakamı Balaban ‘ı Ziyaret
Zeytinburnu Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu,Başkanı ve Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat,Başkan yardımcılarından Selma Öztürk,Münevver Acar,İsmet Algül,Genel Sekreter Ali Gündüz, (Alo Afiş) ,Muhasip Aliye Öztürk,Yönetim Kurulu Üyelerinden Berivan Algın,Emine Tokaç,, Cengiz Gök ve Denetim Kurulu Başkanı Hayrullah Dandin’in katıldığı grubun ziyaretinde ,dernek başkanı Nadiye Polat,Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban’a Yönetimdeki arkadaşlarını tanıttı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi



Derneğin kuruluşundan ve yapacaklarıyla ilgili projelerinden bilgi sunan Polat,, Kaymakam Ali Taşkın Balaban’dan da kendilerini desteklemelerini istedi.

Başkan Yardımcısı İsmet Algül,Zeytinburnu’ndaki ihtiyaç sahiplerine (giysi-eşya ve malzeme vb) her türkü yardımları yapmakta olduklarını,Yönetim Kurulu üyesi Berivan Algın da, ayni ve maddi yardımların yanı sıra,gençlerimizi kötü alışkanlıklara karşı koruyucu ve eğitici projelerimiz de var dedi.

Genel Sekreter Ali Gündüz de Kaymakam Balaban’a,“ Amacımız insana dokunmaktır “dedi.Gündüz,Yüreğimiz istediği için arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kamu ,Özel sektör,STK’lar ve Üniversitelerle de işbirliği yaparak,”Zeytinburnumuz için güzel işler yapacağız dedi.

Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban “Ziyaretten çok memnun olduğunu ,derneğin,faal olan kuruluşlarla da işbirliği yapması yararlı olacaktır” dedi


Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34