banner32

VETS-BYE “İş Oyunu” Turnuvası Türkiye Finalistleri Belli Oldu

Ulusal Ajans’ın koordine ettiği Hayat Boyu Öğrenme Leonardo da Vinci Yenilik Transferi Programı kapsamında yürütülmekte olan VETS-BYE (Meslek Lisesi Öğrencileri Girişimci Oluyor) projesi İş Oyunu Türkiye Finali, kıyasıya bir mücadele içinde gerçekleştirildi.

VETS-BYE “İş Oyunu” Turnuvası Türkiye Finalistleri Belli Oldu
 Türkiye’deki uygulamalarda en başarılı olan ilk 5 takım arasındaki turnuvanın Türkiye finali, online olarak 13 Nisan 2015 Pazartesi günü yapıldı. Heyecanlı mücadelenin sonunda turnuva finalistleri belli oldu. Turnuva sonucuna göre; 100. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin kurduğu “PARS” isimli takım birinci oldu. Turnuvada İkinciliği, yarışmaya çok iddialı başlayan ve sonuna kadar mücadeleyi başarıyla götüren Zeytinburnu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin “ZEML” adlı takımı kazanırken, üçüncülüğü ise yine 100. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden “tPhone” adlı takım göğüsledi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Yarışma sonunda projede yer alarak iş oyununu oynayan öğrencilere ve iş oyununun oynanmasını ve yaygınlaştırılmasını sağlayarak projenin yürütülmesine büyük katkı sunan 100. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri; Emel Akça, Necip Batır, Bahadır Oğuz, Halime Göl ve Gülizar Kurt ile Zeytinburnu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Melek Gül Eyigün ve Ercan Şimşir’e sertifikaları takdim edildi.

İş Oyunu Uluslar Arası Turnuvası Başladı

Yarışmada ilk üçe giren takımlar, İş Oyunu Uluslararası Turnuvası’nda yeni mücadelelerine başladı. İtalya, Almanya ve Türkiye’den toplam 9 takımın yarıştığı turnuvanın ilk turu 28 Nisan’da, 6. ve son turu ise 6 Mayıs’ta oynanacak.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34