banner32

İSÖSLÜ İsmail, Gole Engel Yok Dedi!... İSÖS 1-0 Galip..

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Futbol Süper Lig'inin İstanbul'un iki takımından biri olan İstanbul Özürlülerspor, şansızlığını Ankara-Yenimahalle , Genç Engellileri İsmail’in tek golü ile yendi 1-0

İSÖSLÜ İsmail, Gole Engel Yok Dedi!... İSÖS 1-0 Galip..
 Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Futbol Süper Ligi’nin,İstanbul –Bakırköy-Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nde, İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) ile Ankara-Yenimahalle,Genç Bed.Eng.arasındaki ampute futbol süper lig maçını,Bakırköy eski Belediye Başkan Yardımcısı Kudret Kitapçı,Bakırköy Belediye Meclis Üyesi ve Spordan sorumlu Grup Başkanı Ziya Çıkık, İSÖS Gönüllüsü Engin Öztan,İSÖS Başkanı Kenan Özüdoğru ve eşi Öznur Özüdoğru,Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gündüz,Kulüp Müdürü Nail Karabulut,Antrenör Remzi Özcan ve kalabalık bir taraftar topluluğu izledi.

İstanbul Times Haber Merkezi

İSÖS, Zor Maçı ,İsmail ve Mert ile kurtardı.

İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) sahasında konuk ettiği ligte ayni puana sahip Ankara-Yenimahalle Genç Bed.Eng. Spor'u İsmail'ın ilk yarının sonlarına doğru attığı golle 1-0 galip kapadı.

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk Ankara –Yenimahalle Genç Engellilere,İSÖS takımı ,kalecisi MERT geçit vermezken,izleyicilere güzel ve heyecanlı zaman geçirtti.İlk yarıda İsmailin golü,ikinci yarıda da Mert’in muhteşem kurtarışları ile İSÖS özlediği galibiyete ulaştı.

İstanbul Özürlüler Ampute Futbol Takımı ( İSÖS ) 1-0 'lık Ankara galibiyeti ile moral bulurken Başkan Kenan Özüdoğru,,takımının yönetici ve futbolcuları ile konuk takım oyuncu ve yöneticilerini centilmence oyunlarından dolayı kutladı.

İSÖS, 3 Mayıs’ta KONYA'ya, KONUK OLACAK!.

İstanbul Özürlüler spor Kulübü haftaya deplasmanda Konya’da 3 Mayıs Pazar günü Konya Bedensel .Eng.Spor Kulübü ile oynayacak.

İSÖS Başkanı Kenan Özüdoğru "Takımımıza güveniyorum, Konya’dan' da 3 puanla dönüp, başarılarımızı sürdürüp, Ampute futbolu daha da renklendireceğimiz inancındayım “ dedi.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34