banner32

Zeytinburnu Emniyeti Spora Renk Kattı

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte yürüttüğü , “Polis Teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıldönümü” kapsamında düzenlenen “Emniyet Kupası Turnuvası 2014 ” final programı 21-22 mayıs 2014 tarihlerinde iki aşamada gerçekleştirildi.

Zeytinburnu Emniyeti Spora Renk Kattı

21 Mayıs 2014 Salı günü Ups Haluk Ündeğer Spor Ve Kültür Kompleksi’nde, 22 Mayıs 2014 Çarşamba günü ise Zeytinburnu Belediyesi Hasan DOĞAN Spor Tesisleri’nde yapılan Yarı Final Ve Final karşılaşmalarının bitiminde Kupa-Madalya ve Ödül Törenleri düzenlenerek  öğrencilere, ve müsabaka boyunca öğrencilerini yalnız bırakmayan  öğretmenlerine,  hakemlere katkıda bulunan kurumlara   şölen havasında Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hazırladığı kupa, madalya,  plaket ve hediyeleri takdim edildi.     
        
Türk Polis Teşkilatının, 169.yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nce her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen “Emniyet Kupası  Turnuvası”  Yıldız Erkekler Futbol, Yıldız Kız ve Erkekler Voleybol, Yıldız Kız ve Erkekler  Basketbol  ve bu yıl ilki düzenlenen Minikler Futbol Kategorisi olmak üzere   toplam  altı kategoride ilçemiz ilk ve ortaokulları arasında düzenlendi.
            
Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü adına konuşma yapan İlçe Emniyet Müdür Vekili Sayın; Sait YALÇIN  konuşmalarında: 
                           
 “
Sayın;Kaymakamım,Sayın Belediye Başkanım, Sayın Müdürlerim, sıralı amirlerim,    değerli misafirler, kıymetli veliler ve sevgili öğrenciler  Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ve Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte yürütmüş olduğumuz, polis teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlediğimiz “Emniyet Kupası Turnuvası”na  hoş geldiniz diyor ve dereceye giren takımlarımızı yürekten kutluyorum.
             
Öncelikle Soma’da yaşanan elim kazada şehit olanlara  Allah tan rahmet,  yakınlarına ve geride kalanlara  sabırlar diliyorum.           
     
Türk polis teşkilatının, 169.yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında
Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğümüz  Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nce her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen “Emniyet Kupası  Turnuvasıyıldız erkekler futbol, yıldız kız ve erkekler voleybol, yıldız kız ve erkekler  basketbol ve bu yıl ilkini düzenlediğimiz Minikler Futbol  Kategorisi olmak üzere   toplam  altı kategoride ilçemiz ilk ve ortaokulları arasında düzenlenmiştir.
         
Modern polislik  olan “proaktif polislik” yaklaşımı  gereği suçun  oluşmadan önlenmesi,  polis-öğrenci ve polis-halk ilişkisinin  en üst seviyeye ulaşması amacıyla  düzenlenen  turnuvalarımızla gelecek nesillerimizin sportif ve kültürel faaliyetlerle kendilerini göstererek  zamanlarını daha verimli geçirmeleri,  fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunup suç olgusundan  uzak kalmaları  sağlanarak çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın polise olan ilgisini ve sevgisini arttırarak polis-öğrenci ve polis-vatandaş ilişkisinin en üst seviyeye ulaşmasının gayreti içerisindeyiz           
                       
Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak dereceye giren takımlardaki sporcu arkadaşların ve müsabaklara katılan tüm öğrencilerin  gözlerinden öpüyor ve ayrıca onları bugünlere getiren değerli velileri ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum.

Emniyet Kupası Turnuvası’nın organizasyonunda birlikte çalışmalarını yürüttüğümüz    İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Toplum Destekli Polislik Şube  Müdürlüğüne, Zeytinburnu Belediyesine,  tertip komitesine ve   hakem heyetine, İBB Acil Yardım Ve Can Kurtarma Müdürlüğüne,salon ve saha tahsisi  yapan Zühtü Kurtulmuş ve İsmail Rüştü Olcay Anadolu Lisesi Müdürlükleri İle Ups Spor Kompleksi Müdürlüğüne, ve organizasyona katkı sağlayan  tüm kurum ve kişilere  teşekkür ederiz.”
           
Şeklinde sözlerini noktaladı.

06/05/2014 tarihinde 42 Takımla Eleme Maçlarına başlayan  Emniyet Kupası Turnuvası 21- 22 mayısta  salon ve saha  sporları  final maçları oynandı. Dereceye giren   on sekiz  takıma:
-18 kupa
- 234 madalya
-216 tişört
-20 plaket verilmiştir
              
                               
2014 EMNİYET KUPASI
DERECEYE  GİREN TAKIMLARIN ÖDÜL TÖRENİ
                   
SALON SPORLARI (21.05.2014 SAAT 12.00)

VOLEYBOL YILDIZ ERKEKLER

1. KAZLIÇEŞME  ABAY ORTAOKULU  
2.ABDÜLHAKHAMİT ORTAOKULU  
 
VOLEYBOL YILDIZ KIZLAR
 1. ŞEMSETTİN SAMİ
2. 75. YIL ORTAOKULU  
3.AYHAN ŞAHENK 
 
BASKETBOL YILDIZ ERKEKLER

1.75. YIL ORTAOKULU 
2.KAZIM ÖZALP ORTAOKULU
 3.AYHAN ŞAHENK ORTAOKULU

 BASKETBOL YILDIZ KIZLAR

1.FARUK TİMURTAŞ  ORTAOKULU              
2.KAZIMÖZALP ORTAOKULU
3.ABAY ORTAOKULU           

PLAKET TAKTİMİ

-UPS SPOR VE KÜLTÜR KOMPLEKSİ MÜDÜRÜNE
-ZÜHTÜ KURTULMUŞ LİSESİ MÜDÜRÜNE
-KIRIMLI İSMAİL RÜŞTÜ OLCAY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜNE
-HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ MÜDÜRÜNE
-İBB ACİL YARDIM VE CAN KURTARMA MÜDÜRÜNE
 
 
            SAHA SPORLARI (HASAN DOĞAN 22.04.2014 FİNAL MAÇI 11.00)

 FUTBOL MİNİKLER

1.NURİ PAŞA İLKOKULU
2.BOZKURT İLKOKULU
3.MERKEZEFENDİ İLKOKULU

 FUTBOL YILDIZ ERKELER

1.KAZLIÇEŞME ABAY ORTAOKULU  
2.ŞEMSETTİN SAMİ ORTAOKULU 
3.75.YIL ORTA OKULU 

 YILDIZ ERKEKLER  EN CENTİLMEN TAKIM
* SÜMER İMAM HATİP ORTAOKULU
 
TERTİP KOMİTESİ VE HAKEMLER

CEVDET ERGÜL (Komite Başkanı)
AYKUT AKDAN (Koordinatör.)
ERHAN YILDIZ         (Hakem)
KAAN YİĞİT             (Hakem)
ERDİNÇ BULUT      (Hakem)
NEVİN AYDOĞDU  (Hakem)
YASEMİN ALTUĞ    (Hakem)
GÖKMEN ŞEKER    (Hakem)
EREN GÜNGÖR     (Hakem)
 
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34