banner32

AK Partili vekil'den AK Partili Başkan'a tepki

www.zeytinburnutimes.com haber portalında on gün önce gündeme getirdiğimiz Merkezefendi'de Kerem Cem konseri din bilgini Merkezefendinin kemiklerini sızlatacak haberimiz ulusal medyada Ak Parti İstanbul Milletvekili Av.Bülent Turan'ın Twewwt'i ile geniş yankı buldu. Zeytinburnu Belediyesi 15 senedir yaptığı bu etkinlik öncesi bir kez dahi merkezi ilçede olan mahalli medya ile sizin öneriniz nedir diyerek fikir alışverişi yapmaması büyük eksiklik olarak görüldü.

AK Partili vekil'den AK Partili Başkan'a tepki
Biz demiştik Kerem Cem Konseri her yönü ile hataydı...
Ak Parti İstanbul Milletvekili AV.Bülent Turan sadece Kerem Cem'in Gezi eylemindeki tutumunu eleştirmesine rağmen bir din aliminin adına yapılan Tıp Festivalinde bir pop sanatçısının sahneye çıkarılması ve ilçenin her tarafına Biloardlarda ilan edilmesi yürkleri burktu. Belediye yetkilileri bu işi yarım saat ilçedeki basın ve diğer yetkililer ile istişare etseydi kesinlikle doğru sanatçının KEREM CEM olmadığı ortaya çıkacaktı.
Ak Parti İstanbul Milletvekili Av.Bülent Turan ne dedi ?
Gezi eylemlerinde provakatif tavırlarıyla dikkat çeken Keremcem'in Zeytinburnu Belediyesi organizasyonunda konser verecek olması AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan'ın tepkisine sebep oldu. Turan, "Başbakan'ın Geziye bu kadar net tavır aldığı süreçte AK Partili belediyenin özensiz davranması, Zeytinburnu'nda Keremcem konseri çok üzücü" dedi.
AK Parti İstanbul Milletveikili Bülent Turan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan tepki gösterdi. 

Gezi eylemleri boyunca sürekli provakatif tavırlar sergileyen ve kendi de eylemde başı çeken Keremcem'in Zeytinburnu belediyesi organizasyonunda sahne alacak olması sosyal medyada her kesimden tepkiye sepeb olurken AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan da "Başbakan'ın Geziye bu kadar net tavır aldığı süreçte AK Partili belediyenin özensiz davranması, Zeytinburnu'nda Keremcem konseri çok üzücü" diyerek tepki gösterdi.

Turan'ın mesajını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da kendi twitter hesabından RT ederek paylaştı.

Taksim Gezi Parkı eylemlerine Keremcem'de destek vermiş ve set ile Gezi Parkı arasında gidip geldiğini belirtmişti. Keremcem gezi eylemleri esnasında "sanatçı topluma örnek olmak zorunda değil" açıklamasıyla da tepki toplamıştı.
 Kaynak :Yeni Şafak 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salim
Salim - 10 yıl Önce

Gerçekten vekilime çok teşkkur ederim yerinde bir tepki başka saçnı kalmadımı kerem can soytarısını getirdiler büyüzden bende Zeytinburnu yönetimine ve belediyesine çok kızgınım

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34