banner32

Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi’nin Muhteşem Pikniği!..

(TSD) Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi’nce,her yıl olduğu gibi bu yılda “Yaza Merhaba-Haydi El ele 53.Yıl Pikniğine” sloganıyla çağrısı yapılan piknik, coşkulu ve kalabalık bir şekilde engelli vatandaşlar ve aileleriyle gerçekleşti.piknikte,bu zamana kadar olmayan bir ilk gerçekleşti ve Döner ocakları kurulup konuklara 150 kg döner dağıtıldı.Engelliler gün boyu müzik eşliğinde dans edip,oyunlar oynadılar.

Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi’nin Muhteşem Pikniği!..
Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi Başkanı İlyas Yıldız ,Bu pikniğin,yeme içmenin dışında eğlencenin ve uzun zamandır birbirleriyle görüşemeyen üyelerimizin ve ailelerinin buluşmasıdır .

Genel Başkan Şükrü POYRAZ ise haklı davamızda bize yapılanlar lutuf değil bir haktır.bu buluşmaların gerçekten güzel olduğunu bir araya gelmenin beraber mutlu olmanın adresi kaynaşmanın yegane sebebidir dedi.

Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr Kemal Anlı Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı’nın yoğun programı sebebiyle katılamadığını kendisinin selamlarını getirdiğini ve Türkiye Sakatlar Derneğini üyelerini ailelerini Arnavutköy olarak ağırlamaktan mutlu olduklarını varsa eğer eksikliklerden dolayı şimdiden özür dilediklerini ifade etti.

İç işleri Eski Bakanı, Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin’de bu piknikte engelli vatandaşları yalnız bırakmadı .
Şahin,konuşmasında alanda bulunan kalabalığa sizler kimseye muhtaç değilsiniz .Sizler hayatın tadısınız dualarınızı bizden eksik etmeyin,ve ayrıca kendisinin engelli camiasını yakından tanıdığını, halen İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Onursal Başkanlığını yaptığını ve bundan onur duyduğunu .TSD İstanbul Şube başkanı ilyas Yıldız’a ve emeği geçenlere teşekkür etti

Porograma, İst Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Kenan Özüdoğru, Genel Sekreteri Ali Kalkmaz Genel Kaptan Sadık Baş –Yönetim Kurulu Üyesi ve Zeytinburnu Çevre-Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali Gündüz,Engelli Yıldızlar Spor Kulübü Başkan yardımcısı Reşat Kumanlı ,Serbest denetçi Gürkan Canol - Sinema sanatcısı Hamit Kaya -Ses sanatçıları -Çiğden Doğangün,Mine Akşahin .İzzet Aktaş ,Konyalı Eda ve Grup Sılam katıldı 
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34