banner32

15. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali Sona Erdi

15. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali, ünlü şarkıcı Yusuf Güney’in verdiği konserle final yaptı.

15. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali Sona Erdi
 
15. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali Sona Erdi 

ZEYTİNBURNU TİMES HABER MERKEZİ

15. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali, ünlü şarkıcı Yusuf Güney’in verdiği konserle final yaptı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin mesir macunu saçmasıyla start alan festivalde, 9 gün boyunca alternatif tıp yöntemlerinin halka tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla birçok etkinlik düzenledi.

Son geceye ise Yusuf Güney’ın verdiği konser damgasını vurdu. Ünlü şarkıcının yorumlarıyla coşan Zeytinburnulular, gönüllerince eğlendi.

Kapanışta Yusuf Güney’i ve Zeytinburnuları yalnız bırakmayan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Merkezefendi’den aldıkları ilhamla 15 yıldır festival düzenlediklerini söyledi.

Başkan Aydın, geleneksel tıp ve şifalı bitkiler konusunda Zeytinburnu’yu Türkiye’nin ve dünyanın merkezi haline getirmek istediklerini belirterek, “Eskiden buraları fabrikaların olduğu beton yığınıydı.

Şimdi Yenikapı Mevlevihanesi, üniversitesi ve tıbbi bitkiler bahçesi ile artık Merkezefendi, Zeytinburnu, İstanbul ve Türkiye’nin cazibe merkezi haline gelmiştir. Finalini yaptığımız bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan gençlerimize, Zeytinburnululara teşekkür ederim. İyi ki varsınız ve buradasınız” şeklinde konuştu.

İSTANBUL TİMES HABER AJANSI

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34