banner32

Tuzla Yapıyor Darısı Zeytinburnu'nun başına

Tuzla Belediye başkanı Dr.Şadi Yazıcı bir genelge yayınlayarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce yaptığı bir konuşmada Belediye başkanları ve yöneticiler yönettikleri ilçelerde ikamet etmeli talebini Belediyede çalışan herkes belediye sınırları içinde ikamet etmeli diyerek bir genelge yayınladı. Darısı Zeytinburnu Belediyesinin başına. Başka ilçelere servis koymak yerine belli bir süre tanınarak Başkan yardımcıları,Meclis üyeleri,birim müdürleri ve belediye çalışanları bir an önce Zeytinburnu'na taşınması talep edilmelidir.

Tuzla Yapıyor Darısı Zeytinburnu'nun başına
Dr.Şadi Yazıcı doğru olanı yapıyor bravo başkan...darısı diğer belediyelere 

Yerel yönetim idarecileri ve çalışanları hizmet ettikleri yerde ikamet etmeleri kaliteli ve ekonomik çalışma için hizmet üretmek daha makul bir olgudur. 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Bu haber ve talep ile hiç bir Meclis üyesi ,başkan yardımcısı,birim müdürü veya belediye çalışanını zorda bırakma niyetini taşımıyoruz.  Ancak ekmeklerini Zeytinburnu'nda çalışarak kazananların burada ikamet etmelerini talep etmek belediye başkanı Murat Aydın'ın hakkı olsa gerek. Her gün 30-40 km.lik mesafelere servis koymak hem milli servet kaybıdır hem de gereksiz yere trafik sıkışıklığıdır.

Zeytinburnu Belediyesi israfı önlemelidir

Zeytinburnu'nda çalıştıkları halde başka ilçede ikamet edenler hem ilçelerine karşı vazifelerini yapmayacaklar hem de üstüne üstlük servis isteyecekler ve belediye başkanı da bu imkanı sunacak. Bu kabul edebilebilir değil.

Biz istemediğimiz halde en fahiş bedel ile sokaları yaptık bir işyeriniz için 2.000 TL taş parası ödeyeceksiniz denilecek hem de bizim paramız ile başka ilçelere servis aracı konulacaktır. Biz vergi veren vatandaşlar olarak paramızın çar çur edilmesini istemiyoruz.

Merkezfendi Tıp festivali bize ne kazandırıyor ve maliyeti ne kadardır  ? 

Daha önce yaptığımız bir haber de bu sene 15.si yapılan Merkezefendi Tıp Festivali için bir çok soru sormuştuk. Aradan geçen 3 haftaya rağmen hiç bir sorumuza cevap alamadık. Vergi veren vatandaşlar olarak belediyemiz bize karşı açık olmalıdır.  

Halk beni seçti beş yıl kismeye hesap vermeden istediğimi yaparım denilmesi günümüz yönetişim mantığına uygun değil. Biz Kamouyu adına yayın yapıyoruz.Başkanın Basın danışmanı var sorduğumuz sorulara cevap verilmesi çok mu zor ?

İlçede tanınan bilinen yayın organlarına Ambargo merkezi  burada olmayanlara ilan vermek adaletli mi ?

İlçenizin en sağlıklı ve eski gazete,Web Tv ve haber portallarına kişisel nedenlerden dolayı ambargo uygulayıp merkezi ilçede olmayanlara reklam ve ilan vermek adil mi ? 

Bilimsel kural ve kriterlere göre hareket etmek var iken ben böyle istiyorum böyle olacak demekten ziyade ilçenin tanıtımı ve gelişimi için çaba sarf eden medya mensuplarını dışlamak ve onlara ikinci sınıf muamelesi yapmak doğru mudur ? 

Biz hiç bir belediye başkanı ve belediyeye karşı ön yargılı değiliz. Reklam ilan alsak da alamasak da eğer belediyenin yaptığı çalışmanın haber değeri var ise biz onu hiç bir bedel düşünmeden takip eder ve okurlarımıza duyurmayı vazife biliyoruz.

Aynı bilimsel kriterleri Belediye başkanları ve yöneticilerinden de istiyoruz.  Hiç bir başkan veya başka bir yetkilinin bizi şundan helallik dile buna eyvallah çek demeye hakkı yoktur. Herkes kendi hakkını savunmaya yeterlidir.

www.zeytinburnutimes.com doğruları yazmaya devam edecek.

Kaynak: İstanbul Times Haber Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
YORUMLAR
Tevfik erdem
Tevfik erdem - 10 yıl Önce

sonuna kadar katılıyorum

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34