banner32

Zeytinburnu Belediye Meclis Toplantısı Renkli Oldu

Zeytinburnu Belediye Meclis Toplantısı Mayıs ayı ilk birleşimi meclis salonunda Saat 10.00 da yapıldı.

Zeytinburnu Belediye Meclis Toplantısı Renkli Oldu
 CHP’Li Meclis Üyeleri konuştu

İlk olarak CHP Grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar yaptığı konuşma ile CHP’li meclis üyeleri olarak halkın yararına olan çalışmaları hep yapacağız dedi.

Diğer bir CHP’li Meclis üyesi Beste Dede ise uyuştyurucu ile mücadele edilmesi  gerektiğini ifade eden bir konuşma yaotı. Beste Dede yakalanan kaçak göçmenlerin % 10’unun Zeytinburnu’nda olması manidar dedi.

CHP Meclis üyesi Eyüp Cankurtaran ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ye rağmen Vezezuela devlet başkanı Maduro’ya destek vermesini doğru bulduğunu ifade etti.

CHP Mecis üyesi Selammetin Yeniyol ise son günlerde verilen şehitlerden dolayı Türk milletine baş sağlığı diledi.Gençlk ve spor komisyonu üyesi olması nedeni ile 19 Mayıs ile alakalı konuştu.

CHP’nin diğer meclis üyesi Metin Aytekin Gazioğlu ise verdiği önergede CHP’MHP,İyi parti ve Saadet partili Belediye başkanlarının seçimi kazandıkları yerlerde Belediye binalarındaki tabelalara T.C. ilavesi yaptı. Zeytinburnu Belediyesi tabelasına da T.C. ibaresini ekleyeleleim diyerek örnerge verdi. 

Ak Parti Grup başkan vekili avukat Muhammet Kaynar ‘da CHP’li  meclis üyesi Metin Aytekin Gazioğlu’na şow yapmayın.Elinizdeki gündeme bakın başında T.C. yazıyor. Bizim T.C ile sorunumuz varmış gibi bir algı yapmayın diyerek tepki gösterdi.

Düzgün Kaya,İsmail Terzi de bire konuşma yaparak kendi gerekçelerini savundu.

Meclis Grup başkan vekili Cemal Merdan hem kendi partisi hem de CHP Grup başkan vekiline ramazan ayının ill gününde yaptığınız konuşmalar uygun değildir diyerek uyardı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34