banner32

Kent Konseyi Kadın Meclisi Sevgi Evleri İçin Kermes Yaptı

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği kermesin açılışına katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, kermesten elde edilen gelirin ‘Sevgi Evleri’ için kullanılacağı bilgisini verdi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Sevgi Evleri İçin Kermes Yaptı
Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin bu yıl 6’ncısını düzenlendiği kermesin açılışı, 15 Temmuz Meydanı’nda gerçekleştirildi. Kadınlar tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler kermeste satışa çıktı. 

3 gün açık kalan kermesin açılış kurdelesini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kesti. Stantları tek tek dolaşan Başkan Arısoy ve eşi Hatice Arısoy alışveriş yaparak kermese katkıda bulundular.

Başkan Arısoy, bir stanttan satın aldığı kitapları kadınlara hediye etti, ayrıca yemek yarışmasında dereceye girenlere ve emeği geçenlere hediyelerini de takdim etti. Kermesten elde edilecek gelir ise genç kızlar için hazırlanan “Sevgi Evleri” projesine aktarılacak.

“KERMESİN GELİRİNİ SEVGİ EVLERİ’NE AKTARACAĞIZ”

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy açıklamasında, “19’uncu genel kurulunu yapmış bir kent konseyi kadın meclisi var. Meclisimiz her yıl kermes düzenliyor. Bu yıl 6’ncısını düzenledik. Burada gördüğünüz üzere kadın meclisi üyelerimiz ve kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünleri var. Bazı firmalarımızın bağışları var. Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda 3 gün boyunca açık olacak. Toplanan ve elde edinen gelir Sevgi Evleri’nde kullanılacak. Gerçekten çok cıvıl cıvıl bir ortamdayız. Hemşerilerimizin ilgi göstermesini bekliyoruz. Bereket diliyoruz. Bugün açtık. İnşallah hayırlı sonuçlar elde edilecek. Ben bütün hemşerilerimizin katılımını bekliyorum. Buradan bütün hanımlara, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34