banner32

Zerrin Özer Zeytinburnu'nda Konser Verdi

Pop müziğin güçlü sesi Zerrin Özer, 18 Ocak Cumartesi gecesi Zeytinburnu Belediyesinin düzenlediği konserle Zeytinburnulu dinleyicileriyle buluştu.

 Zerrin Özer Zeytinburnu'nda Konser Verdi
 Konseri boyunca eskimeyen şarkılarını seslendiren sanatçı, hasta olmasına rağmen şarkılarını salonu dolduran dinleyicilerinin arasında dolaşarak söyledi. Sanatçı mütevazılıği ve dinleyicileriyle samimi kucaklaşmalarıyla Zeytinburnu halkının gönlünde taht kurdu.

Zeytinburnu'nda ilk kez konser verdiğini ve samimi halkla buluşmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen sanatçı, belediye başkanı Murat Aydın'a Zeytinburnu halkını ve sanatçıları buluşturan salonu çok beğendiğini söyleyerek teşekkür etti.

Hani Dünya Tatlısı, Son Mektup, Kar Beyazdır Ölüm, Gönül gibi dilden dile dolaşan şarkılarını her zamanki güçlü yorumuyla seslendiren sanatçıya salondaki dinleyiciler de coşkuyla eşlik etti.

Zerrin Özer konser sonunda kendisine vokal yapan sanatçılara da şarkı söyletti. Sanatçının vokalleri Şebnem Keskin Sil Baştan şarkısını söylerken, İlker Özdemir ise Dağlarda Bulurum Seni şarkısını seslendirdi.

Her dakikası coşku dolu geçen konser sonunda dinleyicilerine Kıyamam şarkısıyla veda eden Zerrin Özer bütün salon tarafından ayakta alkışlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34