banner32

Kaymakam seçim öncesi Parti temsilcilerinden centilmence bir seçim istedi

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, 30 Mart 2014 seçim öncesinde seçime girmiş parti temsilcilerini makamına davet etti.

Kaymakam seçim öncesi Parti temsilcilerinden centilmence bir seçim istedi
Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Zeytinburnu Kaymakamlık Binasında, Bir çok partilinin temsilcileri ile istişare yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi/ Elif Günay

Hem Uyarı hem Rica

Gittikçe yaklaşılan yerel seçimle ilgili, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ya da Temsilcileriyle bir araya gelen Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, "Seçim'e kadar kamu binaları, resmi binalar, meydan yollar pazar yerlerinde, okullarda ve ibadet yerlerinde propogandalar yapılmayacak" dedi.

Seçim bürolarında faaliyet yapılsın
Partilerin seçim büro açmalarına izin verildiğini söyleyen Seçilmiş, Açılan bürolarda dışarıyı rahatsız etmeyeek şekilde bayraklar, afişler asılabildiğinii ayrıca el ilanlarını dağıtmada sakınca olmadığını fakat küçük çocukların dağıtmalarının uygun olmadığını söyledi.

Resmi yerlere toplu halde gidilmesi uygun değil
Resmi yerler gruplar halinde gidilmesinin türlü sorunlara neden olduğunu belirten Seçilmiş, Resmi dairelerin seçim ziyaretleri doğru olmuyor, kurum ve amirler zor durumda kalıyor dikkat edelim, tabii ki tanıtımınızı yapacaksınız sonuçta halk için yapılan bir seçim ve bir insana seslenmek doğru olmalıdır." diyerek, gelen her temsilciyye teşekkür edip başarılar diledi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34