banner32

Vali Mutlu Zeytinburnu'nda

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Zeytinburnu'ndaki Yeni yapılan kamu binalarını denetledi.İlk durak kaymakamlık bina inşaatı daha sonra ise belediye hizmet binası inşaatı denetlendi akabinde Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencilerini ziyaret etti.

Vali Mutlu Zeytinburnu'nda
Vali'de mutlu idareciler de  

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Zeytinburnu'nda yapılan yeni hizmet binalarını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan, İBB imar komisyon başkanı mimar Sefer Kocbaş ve Zeytinburnu Belediye Başkan YadımcısıMehmet Zafer Alsaç ile yeni yapılan Kaymakamlık ve Belediye himzet binası inşaatını gezip bilgiler aldılar.

İstanbul Times Haber Merkezi / Elif Günay/Kamera: Erhan Şahin

Vali Mutlu İmam Hatip lisesinde geçen sene umre yapmalarına vesile olduğu 30 öğrencininde hazır bulunduğu ve bu senede 110 öğrencinin umre hazırlığı yaptığı konferans salonunda şunları söyledi " Biraz önce kaymakamlığımızın ve belediyemizin yeni hizmet binalarını gezdik. Onlarda halkımızın güzel hizmet alacak olmasını düşünmek bize keyif veriyor ama burada geleceğimiz olan öğrencilerimiz ile birlikte olmanın keyfini hiç biryerde alamıırum" dedi.   

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu  Bayrampaşa'ya geçeceğim diyerek izin istemesi üzerine yüzlerce öğrenci biraz daha kend,i aralarında kalmalarını ısrar edince Vali Mutlu o zaman biraz daha aranızda kalayım diyerek öğrencileri kırmadı. Vali öğrencilerin resim çekme isteğini de geri çevirmeyerek bir çok öğrenci ile fotoğraf çekti. Okul müdürü Mustafa Yılmaz'a da karvizitini vererek çektiğimiz bütün fotoğraflar kartını verdiğim sitemizde yayınlanacak öğrencilerin çektirdikleri fotoğrafları alabilmeleri için site bilgimizi verin diyerek tenbih etti.

Vali Mutlu zeytinburnu'nda yaptığı ziyaretler ile alakalı İstanbul Times Tv den Elif Günay'ın hazırlayıp sunduğu hayatın içinde programına görüşlerini paylaştı.Siz de bu haberi izlemek içinwww.istanbultimes.tv yi ziyaret ediniz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34