banner32

" Yazarlar okullarda’’ Ödül Töreni

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde İstanbul’un ilçelerinde ‘’Yazarlar Okullarda’’ Projesi kapsamında, İstanbul erkek lisesinde düzenlenen törenle Yazar Öğretmenlere başarı belgesi verildi.

 Milli Eğitim bünyesinde Ar-Ge de çalışan eğitimcilere de, ‘’Yazarlar Okullarda’’ projesinde gösterdikleri performans ve başarıdan dolayı ödül aldı. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Millî Eğitim personeli ve çok sayıda davetli katıldı. Yıldız projenin önümüzdeki yıllarda ’da daha etkin bir şekilde devam etmesini arzu ettiğini, bu proje ile yakalanan havanın diğer illerde örnek teşkil ederek yayılmasını istedi. Yıldız konuşmasının ardında İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen Yazar Öğretmenlere ödüllerine verdi.
 
Koray Kamacı’ya Büyük Ödül

İstanbul Times TV’de ‘’Tarihin Kalbi’’ adlı programı sunan ve İstanbul Times Gazetesinde köşe yazarı olan Koray Kamacı ‘’Türk Devlet Anlayışı’’ isimli kitabıyla vermiş olduğu konferanslarla kazandığı başarılardan dolayı Yazarlar Okullarda Projesi’ndeki ödülünü İl Milli Eğitim Müdüründen aldı.
 
 İstanbul Times Haber Ajansı/Gökhan Karakurt 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34