banner32

Sempatiyle Engelsiz bir yıla güle güle

Sempati Reabilitasyon Merkesi 2013'e veda 2014'e öğrencileriyle merhaba dedi.

2013'e Veda 2014'e Hoşgeldin partisi renkli geçti

Zeytinburnu'nun en aktif Rehabilitasyon merkezlerinden birisi olan Sempati Yıldızlar düğün salonunda Engelli Öğrenciler ve aileleri için moral etkinliği düzenledi.

Zeytinburu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Ak Parti Zeytinburnu Ana Kademe ve Kadın Kolları Yönetiminden bir çok yetkiliin katıldığı Sempati'nin etkinliği çok renkli görüntlere sehne oldu.

Sempati'nin Kurucusu Mali Müşavir ve aynı zaman da Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sinan Uğurlu  ve iş ortakları oldukça  güzel ve verimli bir program yaptılar.

Sinan Uğurlu İstanbul Times Tv muhabiri Elif Günay'a şunları söyledi " Sempati Özel Rehabilitasyon merkezi olarak öğrencilerimiz ile 2013 yılı içinde güzel çalışmalar yaptık. İstedik ki bir yıl boyuca yaptığımız yorucu ve güzel çalışmaları kendi içimizde ve engelli  kardeşlerimiz kutlayalım istemiştik.

Sempati yaptığı asli işinin yanında bir çok sosyal olayada el atıyor. Sürekli engelli vatandaşlarımız için bir şeyler yapma gayretinde olan siyasi parti çalışanlarımız ve STK temsilcilerinde aramızda olduğu çok güzel ve verimli bir çalışmaya imza attık. Bizi bu çaşlışmamızda yalnız bırakmayıp gelen tüm dostlarımıza teşekkür ederim" dedi.
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34