banner32

Tanrıverdi Kebap’a görkemli açılış

1965 yılından bu yana lezzetli yemekleri ile çevredeki herkesin dikkatini çeken Tanrıverdi Kebap 3 katlı mekanında ilçe protokolünün hazır bulunduğu bir katılımla açılışını yaptı

Tanrıverdi Kebap’a görkemli açılış
 Mekan da yemeklerde harika 

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş,Belediye başkanı Murat Aydın, Emniyet müdürü Mehmet Yaşar Tapkan, Müftü Yusuf İzettin Konuk, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,MHP Beleidye başkan adayı Av.Fethi Ahmet Alpaslan başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli açılışa katılarak Metin Develi ve kardeşlerini yalnız bırakmadı.

İstanbul Times Haber Merkezi/ Özel Haber  



Üç katlı şık ve nezih bir mekan olmuş

Develi’ailesinin yarım asırdır yaptığı restoran işindeki tecrübe ve kalitenin yeni mekana yansıdığı   her detayda kendisini gösterdi. Döner,kebap,lahmacun ve bir çok sulu yemeğin olduğu Tanrıverdi Kebap Zeytinburnu’nun en önemli caddesi olan 58.Bulvar’da kendi mekanına taşındı. En üst katın açılır kapanır tavanlı olması yaz aylarında  konukların tercih sebebi olacak.

Metin Develi herkese teşekkür etti

Ak Parti  Belediye meclis üyesi aday adayı Metin Develi açılışlarına katılıp hayırlı olsun demeye gelen tüm dostlarına teşekkür ederek yoğunluktan dolayı ilgilenemediğimiz dostlarımız oldu lütfen kusura bakmasınlar dedi.



Duayen Lokantacı Ali Develi Amca duygu doluydu

Develi ailesinin babası Ali Develi  bize bu günleri gösteren rabbimize çok şükrediyorum. Evlatlarım hep beraber çalışarak bu gün bu nezih mekanı Zeytinburnu halkının hizmetine sundular.Ben kendilerinden razıyım Allah'da razı olsun dedikten sonra açılışlarına katılan herkese teşekkür etti.  


Galatasaraylı Burak Yılmaz da açılışa katıldı

Bir birinden ünlü konuklarında  katıldığı açılışa Galatasaray’ın  ünlü futbolcusu Burak Yılmaz da katıldı. Ak parti İl genel meclis üyesi Mühendis Mustafa İbrahimoğlu, ZİYAD başkanı iş adamıAyhan Özsoy,Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap,İş adamı Abdülhamid Sarıcan,Fevzi Altuğ, Abdülhakim Kaya, CHP Belediye başkan aday adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu, Meclis üyeleri, Hasan Uluocak,Kadir Erbasan, Ak Parti ilçe başkan yardımcıları Celal Altuğ,Ahmet Kaya,Ömer Yıldız,  Meclis üyesi aday adayı,İş adamı Bilal Akgül, Av.Saffet Öz,Cüneyt Tezcan ,İş adamı Nevzat Uluocak,ve İstanbul Times Tv ve İstanbul Times Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner Develi ailesini mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Yüzlerce çelenk gönderen Develi ailesinin dotları 58 Bulvar caddesini adeta botanik bahçesine çevrirmeleri dikkatlerden kaçmadı.
 
Aynı zamanda İstanbul Times TV de Program yapan Zeytinburnu İlçe müftüsü Yusuf İzettin Konuk'un yaptığı açılış ve yemek duasına da tüm katlımcılar amin dedi. 

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34