banner32

Tanrıverdi yeni yerinde hizmete devam edecek

1965 Yılında bu yana 58.Bulvar caddesinde hizmet veren Tanrıverdi Kebap 2 Ocak Saat 13.00 da açılışını yaparak 3 katlı yeni mekanında hizmetine devam edecektir.

Tanrıverdi yeni yerinde hizmete devam edecek
Nezih,şık ve ferah bir mekan oldu 

Nuripaşa Mahallesi 58 Bulvar Caddesi NO:100'de 2 Ocak Perşembe günü Saat 13.00'de Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Ak Parti ilçe başkanı Bahattin Ünver başta olmak üzere çok sayıda davetlinin açılışına katılacağı TANRIVERDİ KEBAP aynı lezzetli yemekletri ile yeni yerinde daha konforlu bir hizmet vermeye devame decek. 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Metin Tanrıverdi
yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi "1965 yılında babamız Zeytinburnu'nun en önemli caddesi olan 58 Bulvar'da tam anlamı ile klasik bir esnaf lokantası açarak on yıllarca ilçe halkına nefis yemekler ikram etti. Allah nasip etti yıllardan beri hizmet verdiğimiz yerimizin tam karşısında 3 katlı  bir mekanda daha çok kişiye daha konforlu hizmet verebileceğimiz mekanımızın mimari çalışmalarını bitirdik. İnşallah 2 Ocak 2014'de konuklarımıza yeni yerimizde hizmet vermek üzere Saat 13.00 da açılışımızı yapacağız dedi.

Zeytinburnu Times ailesi olarak Yeni mekanlarının Tanrıverdi Kebap ailesine hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34