banner32

Saadet Partisi Mecliste Yok Ama Gönüllerde Var

Mecliste olmamasına rağmen toplumun her yerinde olan Saadet Partisi bir kez daha farkını ortaya koydu.

Saadet Partisi Mecliste Yok Ama Gönüllerde Var
Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Klavuz Restoran’ta basın mensuplarını ağırladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Zeytinburnu ilçesine yönelik yayın yapan veya merkezleri Zeytinburnu ilçesinde olan basın mensupları ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Kemal Yılmaz, Medyadan sorumlu başkan yardımcısı Cemil Karış ve diğer ilçe balkan yardımcıları Levent Çotuk ve Hüseyin Aykut katıldı.

Yemekten sonra gündem ile alakalı basın mensuplarına konuşan Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Kemal Yılmaz şunları  söyledi ”Milli Görüş hareketinin tek temsilcisi olan Saadet Partisi olarak halkımızın yararına olan her konuda hükümete destek veriyoruz ve yaptıkları güzel hizmetlerini destekliyoruz ve Allah razı olsun diyoruz. Ama biz İslam birliği diyoruz onlar Avrupa Birliği derse elbette ki biz buna destek vermeyiz. Biz ABD  İslam ülkelerinin başına bela diyoruz hükümet ise biz stratejik müttefikiz diyor. ABD Sizin düşman olarak gördüğünüz PYD ye 4 bin tır silah veriyor biz nasıl sizi destekleyeceğiz ? Bizim özetle fikrimiz şudur şerre fren hayra motor oluruz. Hükümetin yaptığı yollara ve sağlıkta yaptığı kısmi iyileştirmelere itiraz  etmiyoruz.  Özetle Saadet Partisi her ne kadar mecliste yoksa da bu halkın gönlünde var. İnşallah yapılacak ilk seçimlerde hem yerel yönetimlerde hem de Parlamentoda söz sahibi olmak için  elimizden geleni yapacağız” dedi.

İlçe başkanı Yılmaz’ın Görsel konuşmasını izlemek isterseniz www.istanbultimes.tv yi tıklayınız.

 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34