banner32

Özdemir Erdoğan'la Zeytinburnu'nda ikinci bahar

Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği bir konserle, 9 Ekim Çarşamba günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahneye çıkan Özdemir Erdoğan; unutulmaz şarkılarını Zeytinburnulular için seslendirdi. Hayranları, sanatçının gece boyunca söylediği şarkılara coşkuyla eşlik ettiler.

Özdemir Erdoğan'la Zeytinburnu'nda ikinci bahar
Türk müziğinde kendine has tarzı ve duygu dolu sesi ile büyük beğeni toplamış usta sesi Özdemir Erdoğan, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde verdiği konserde, dinleyicilerine tam anlamıyla nostalji ve duygu dolu bir gece yaşattı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Konserinde “Hayat Sevince Güzel, İkinci Bahar” gibi sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, Türk Halk Müziğinin “Uzun ince bir yoldayım” gibi sevilen türkülerine de icra etti.

Şarkılar arasında dinleyicileriyle sohbet eden, başına gelen komik hadiseleri paylaşan Erdoğan; şarkılar sırasında kendisine eşlik eden dinleyicilerinin performansı karşısında yaşadığı şaşkınlığı; “Üsküdar Musiki Cemiyeti gibisiniz, böyle bir uyumu ilk defa görüyorum.” sözleriyle ifade etti ve eşlikleri için teşekkür etti.

Konser sonunda Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür eden sanatçı; “Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi sahnesinde ilk kez konser verdim, düzenleyenlere teşekkür ederim. Böyle nitelikli bir salon ve seyirci ile karşılaşacağımı tahmin etmiyordum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Özdemir Erdoğan; duygu ve müzik dolu gecenin sonunda kendisini bekleyen hayranlarını kırmadı, hepsiyle fotoğraf çektirdi, sohbet etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34