banner32

Meclis Doksan Artı 3'de karıştı

Zeytinburnu Belediye Meclisi Nisan ayı ilk birleşimi tam 2 saat sürdü. Toplantıda CHP meclis üyesi Cengizhan Bahçekapılı'nın denetim raporu ile alakalı beş sayfalık itirazlarını okudu.Toplantı bitti meclis üyelerinin yarıdan fazlası salonu terk etmişken CHP meclis üyesi Av.Resmiye Göç ve Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap'ın birbirleri ile sözlü sataşmaları az kalsın kavgaya dönüşüyordu...

Meclis Doksan Artı 3'de karıştı
Nüktedan kişiliği ile bilinen Gökhan Kasap babasının tartışmaya dahil edilmek istenmesi ile deliye döndü 

Meclis devam ederken CHP'li Göç'ün bir spor kulübümüze verilen  ödülün ödenmesi konusunda yaşanan sıkıntılı süreci anlatarak kulüp şehir dışına gideceği bir maçında kullanmak üzere  7.200 TL olan ödül parasında harcama yapacaktı ama zamanında ödenemediği için kulübün sıkıntı yaşadığını ifade ederek acil durumlara öncelik verilmesini talep etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber

Başkan yardımcısı Gökhan Kasap ödülün  hak edilmesi ayrı, ödemenin yapılması ayrı bir süreçtir. Kaldı ki belediyenin işleyişinde spor kulüplerine meclis kararı ile verdiğimiz ödülün ödenmesi için bizim açımızdan aciliyet gerektiren bir durum söz konusu değildir dedi.

Resmiye Göç Özcan Doğan'ın biz de Damla Spor Kulübü olarak henüz ödülümüzü almış değiliz dedi.Bunun üzerine Göç siz müteahitsiniz dedi.

Doğan'ın da benim dışımda 8 kulübün başkanı da müteahhit diyerek cevap verdi.

Hasan Uluocak,Fikret Konya,Cemal Merdan,Cengizhan Bahçekapılı ,Gökhan Kasap, M.Zafer Alsaç'da söz alarak konuşma yaptılar.

Ne olduysa doksan artı 3 de oldu 

Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap Toplantıda çıkarkan ayak üstü yapılan konuşmada CHP melis üyesi Av.Resmiye Göç ile konuşuyordu. Dürüst siyaseti ile Zeytinburnu ilçe halkının yakından tanıdığı hayırsever eski meclis üyesi Ravi Kasap'ın varlıklı olduğunu vurgulaması ile Gökhan Kasap sinirlenerek imalı da olsa Babamın yanlış işler yaptığını söylemeye çalışan Resmiye hanım iddiasını ispatlamak zorunda diyerek elindeki not kağıtlarını masaya fırlattı. Araya CHP meclis üyelerinin girmesi ile tartışma sonlandı. Meclis bitip bir çok üye toplantı salonunu terk ettikten sonra Av.Resmiye Göç ve Gökhan Kasap arasında istenmeyen girlimin olması aynı çatı altında ilçeye hizmet eden iki meclis üyesinin toplantı bittikten sonra birbirlerine sözlü olarak sataşmaları doğru olmadı.

Gazetemiz telefon ile Başkan yardımcısı Gökhan Kasap'a ulaştı

Gazetemizin telefon ile ulaştığı başkan yardımcısı Gökhan Kasap şunları söyledi. " Babam Ravi Kasap Zeytinburnu'na en zor günlerinde hizmet etmiş dürüst bir siyasetçidir. Meclis üyesi de olsa hiç bir kimsenin ima ile olsa daha babamı yanlış işler yaptı diye suçlayamaz. Babam namusu ve şerefi ile yılladır Zeytinburnu' nunda  siyaset yaptı. Adı hiç bir akçeli işe karışmadı. Babamla gurur duyuyorum. Resmiye Göç ima ile de olsa sanki bizler paranın içinde yüzüyormuşuz imajı vererek yanlış işler yaptığımızı vurgulamaya çalıştı. Bu iddiaasını ispatlamaya davet ediyorum" dedi.

Resmiye Göç'e tartışma hakkında ne düşündüğünü yoğun gündemimiz içinde soramadık en yakın zamanda kendisi ile iletişime geçerek ilkeli habercilik anlayışı gereği kendisinin de fikrini okurlarımıza aktaracağız.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Resmiye Göç
Resmiye Göç - 11 yıl Önce

Sayın Çetiner, konuları eksik işlemişsiniz. Benim konuşmamın özü ; 180 trilyonluk bütçe yapan belediyenin , bir amatör spor kulübün meclis kararı ile ödenmesine karar verilen 7.200 TL lık ödülünün, belediyenin hesaplarında haciz olduğu için ödeyememesine tanık olduğumu ve bu sebeple, belediyemizin malları ve hesapları üzerinde toplam ne kadar tL lık haciz bulunduğuna dair verdiğim önergeydi. Bu hususa , "belediyemizin önceliği kulüplerin ödüllerini ödemek değildir "diyen Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap'ın ve "ben de Damlaspor kulüp başkanı olarak ödülümüzü almadım "diyen Merkezevleri'nde trilyon değerinde ev alan, trilyon değerinde cafe alan, belediye meclis üyesi olduktan sonra müteahhit olan belediye meclis başkanı Özcan Doğan'ın verdiği cevaplarla benim önergemin ne alakası var. Siz bu gündemi neden şöyle işlemiyorsunuz ?.. " Resmiye Hanım Belediye hesaplarında ne kadar haciz var. Koca belediye 7.200.TL sını nasıl ödeyemiyor diye sordu ve sayın başkan yardımcısı önergenin bu kısmını es geçti " Bu da bir bakış açısı değil mi ? Üstelik bu belediye başkan yardımcısı , Resmiye Hanım o arkadaş gücü yoksa Kulüp başkanı olmasın " diyecek cesareti, fütursuzluğu, ukalalığı nerden alıyor da bu şekilde bana sataşıyor. Ben de " gücü var ki siz 7.200 TL sını hesaplarda haciz olduğundan ödeyemediniz arkadaş parasını yatırdı ve kulübünü Eskişehir'e götürdü. Ama haklısınız sizin kadar güçlü değil. Siz şanslı bir ailesiniz ve güçlüsünüz. Zira babanız da ANAP iktidarken belediye başkan yardımcısıydı , babanızdan sonra da siz AKP iktidar olunca belediye başkan yardımcısı oldunuz.." deyince " siz bana hırsız diyemezsiniz " diye feryat etmeye başladı.. " Siz babama hırsız diyemezsiniz " diye bağırıyor. Shov bunlar.. Ben de kendisine " babanız da başkan yardımcısıydı siz de dedim, hırsız demedim. Ama başkan yardımcılığı denince sizin aklınıza hırsızlık geliyorsa bir şey diyemeceyeceğim " diye cevap verdim.. Burada yakışmayan davranış, gücünü oturduğu makamdan alan ve kendisine muhalif olanları ezmek için kullanan , halkın vergisiyle maaşını alan başkan yardımcısı Gökhan Bey'in sözlü sataşmasıdır. Ayrıca yazınızda Gökhan Beyin babası Ravi Kasap'ın hayırsever iş adamı olduğunu yazmışsınız. İlçede birçok kişiye sordum .Ravi Kasap'ın hayırsever olduğunu kimse söylemedi. "ANAP zamanı Dr.Adil Emecan'ın başkan yardımcısıydı." dediler. Şuan ne yapıyor diye araştırdım. Kızılay' da başkan yardımcılığı yapıyormuş. Acaba siz bunun için mi hayırsever dediniz.. Benim bildiğim hayırsever , kendi malından hayır yapanlara denir..Yanlış mı düşünüyorum . .

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34