banner32

Avrasya Feshane Hatay günlerinde

Avrasya Hospital in sahipleri doğdukları toprakları hiç bir zaman unutmayarak her zeminde Hataylı hemşehrileri ile aynı havayı tenefüs etmek için çalışıyorlar...

Avrasya Feshane Hatay günlerinde
Avrasya Hospital 2-7 Nisan tarihleri arasında açık olan Feshane Hatay günlerinde açtığı stantında hastanenin tanıtımını yapıyor...

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve İstanbul valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından bugün açılış kurdelası kesilen Feshane Hatay günleri başladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

Ülkemizin ilk sağlık kuruluşları içinde yer alan Avrasya Hospital'de Hatay Günlerinde bir stant açarak ziyaretçilere hastanenin tanıtımını yapıyor.


Hatay yöresel ürünlerinin satıldığı Feshane Hatay Günlerine yoğun ilgi devam ediyor. 

Adalet Bakanı Sadullah Ergin bugün Feshane Hatay Günlerinin resmi açılışını yaparak bir kısım stantları gezdi. Cumartesi günüde ailesi ile birlikte gelerek daha rahat bir ortam da tüm stantları gezeceğini söyledi.

Kendisi de Hataylı olan Avrasya Hospital'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu Feshane Hatay günlerinde bir çok eski arkadaşları ve dostlarını görmek ve kurumunu Hataylı hemşehrilerine tanıtmak için her yıl stant açtıklarını ifade ederek tüm Hatay'lılar'ı sağlık hizmetine ihtiyaç duydukları her an kurumlarına beklediklerini ifade etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34