banner32

Fesleğen bahane halkın içinde olmak şahane...

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 2 gün önce Belediye başkanlığında 14.yılını bitirdi 15.yılına girdi. Sürekli halk odaklı yaptığı çalışmalarla beğeni toplayan başkan Aydın gelecek yıl yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinin favori aday adayları içinde görülüyor. ..

Fesleğen bahane halkın içinde olmak şahane...
Belediye başkanı Murat Aydın 14 yıldır halk odaklı çalışıyor 
 
Kısa bir süre önce ilçenin on üç mahallesinde kıraathanelerde başkanla akşam çayı programları adı altında mahalle halkına hesap veren Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın bu sefer Baharın gelmesi ile Fesleğen dağıtımına başladı.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber

Adliye meydanında başlayan fesleğen dağıtımı tren istasyonuna kadar sürdü. Bulvar caddesi boyunca 7 aylık bebekten 80 yaşındaki vatandaşa kadar bir çok kişinin elini sıkan ve sohbet eden Belediye başkanı Murat Aydın ve ekibinin yaptığı  çalışma adeta fesleğen bahane halkın içinde olmak şahane dedirtti.

Balkonlarda sarkan sepetlere,işyerlerindeki çalışanlara ve sokaklarda yürüyen vatandaşlara mis kokulu fesleğen dağıtan Başkan Aydın bu çalışması ile bir çok faydayı birden sağlıyor. 

Ak Parti zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yardımcıları Yıldırım Emen, Metin Develi,Belediye başkan yardımcıları Mehmet Zafer Alsaç,Gökhan Kasap 
İlyaz Saka
ve birim müdürleri fesleğen dağıtm süresince başkan Murat Aydın'ı yalnız bırakmadılar.


İşte renkli görüntülere sahne olan fesleğen dağıtımından fotoğraf kareleri


Kaynak : İstabul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34