banner32

Hüseyin Sarıkaya Vefat Etti

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya'nın amcazadesi Hüseyin Sarıkaya (83)vefat etti. Merhum son yolculuğuna Zeytinburnu Seyitnizam Camisinde 27 Temmuz 2019 Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Silivrikapı mezarlığında toprağa verildi.

Hüseyin Sarıkaya Vefat Etti
Dostları Sarıkaya ailesini acılı gününde yalnız bırakmadı 

Zeytinburnu Seyitnizam camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Zeytinburnu Belediye başkanı Av.Ömer Arısoy ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A.Selami Delibalta ve Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi inşaat Mühendisi Mahmut Şengül katıldı.
 
Zeytinburnu Times Haber Merikezi / Yusuf Sıddk Çetiner 

Yüzlerce kişi Hüseyin Sarıkaya'nın cenaze namazına katıldı 

Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy,Ak Parti Zeytinbunru ilçe başkanı A.Selami Delibalta ve Meclis üyesi Mahmut Şengül devam eden istişare ve koordinasyon toplantısından çıkıp cenaze namazına katıldıktan sonra tekrar yarım bıraltıkları toplantılar katılmak üzere camiden ayrıldılar.

Suat Sarıkaya şunları söyledi: "Öncelikle acılı günümüzde bizi yalnız bırakmayıp acımızı paylaşan Zeytinburnu Belediye başkanı sayın Ömer Arısoy'a,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abulselami Delibalta ve Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi hemşehrimiz sayın Mahmut Şengül ve Cumhuriyet Savcısı Yaşar Bölükbaşı başta olmak üzere uzaktan yakından gelerek acımızı paylaşan herkese teşekkür ederim dedi.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak Merhum Hüseyin Sarıkaya'ya Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)






YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34