banner32

Erbakan Vakfı’dan Gazetemize Ziyaret

Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şube başkanı Mali Müşavir Onur Dolar ve İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Mali Müşavir Mustafa Dönmez yayın grubunuzun kurucusu gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’i ziyaret ederek bir süre güncel konular ile alakalı sohbet ettiler.

Erbakan Vakfı’dan Gazetemize Ziyaret
Sohbetin konusu hizmet ve siyaset oldu

Çetiner, Erbakan vakıfının güzel programlar ile  adeta Refah Partisini yeniden kurduk mesajı veriyor. Sizlerde kısa bir  süre önce Ankara’da kalabalık ir gençlik toplantısı yaptınız. Fatih Erbakan’ın genel genel başkanlığı öncüsünde her an Refah Partisinin kuruluş dilekçesini verebilir dedi.

Onur Dolar yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Siyasi büyüklerimiz ne tür bir karar alırlar biz burada bir şey diyemeyiz. Ancak bir sürekli halkın içindeyiz. Ekonomik, Milli ve manevi bir çok değerin zayıfladığını her yerde görmek mümkün. Merhum Hocamız Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızın sürekli  söylediği “Önce ahlak ve Maneviyat” konularında halkımızın ciddi bir silkinmeye ihtiyacı olduğunu hepimiz görmekteyiz. Bu konuda vakıf olarak biz eklimizden geleni yapıyoruz. Parti kuruluşu olur  u olmaz mı biz burada bu konu ile alakalı bir şey demek istemeyiz” dedi.

Mustafa Dönmez‘ de şunları söyledi “Siyasi büyüklerimizin ülkemiz için gereken en iyi kararı vereceklerinden endişem yok. Bizim vazifeniz Allah rızası için çalışmak. Bizde elimizde gelenleri yapıyoruz” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34