banner32

Murat Tufan’dan Muhteşem Sıra Gecesi

Zeytinburnu Şanlıurfalılar Dernek Başkanı İş adamı Murat Tufan ve yönetimi Telsiz Mahallesinde bulunan dernek merkezinde Yaşar Tufan Sıra gecesi ekibinin muhteşem türküleri ile konuklarına güzel bir sıra gecesi yaşattı.

Murat Tufan’dan Muhteşem Sıra Gecesi
 İş stresinden sıra gecesi ile nefes aldılar

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Yardımcıları Mehmet Zafer Alsaç, Av.Saffet Öz ,Semih Demirci, Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutan Temsilcisi Albay Halil Akar, Meclis üyeleri Mehmet Çakır, Emin Yüce, Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek başkanı Suat Sarıkaya, başta olmak üzere çok sayıda dernek başkanı sıra gecesine katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt 

Sıra gecesi üstadı Yaşar Tufan konuşması için mikrofonu Belediye başkanı Murat Aydın’a uzattı. Başkan Aydın bu kadar müzik üstadımız var iken bizim konuşma yapmamıza  gerek yok. Sizi dinlemek için geldik. Hepinize teşekkür ediyorum dedi.

 Sevilen Türküler ile Çiğköfte eşliğinde dinlendi

Duayen Sıra gecesi üstadı Yaşar Tufan yüzlerce sıra gecesi türkü repertuarı ile günlük iş stresinde bunalan siyasileri ve STK başkanlarına muhteşem bir sıra gecesi  ziyafeti sundu.  Katılımcıların da alkış ve türküleri söyleyerek katılması sıra gecesi ekibini mutlu etti.

Dernek Başkanı Murat Tufan Herkese Teşekkür Etti

İstanbul Times Tv’ ye ve İstanbul Times Gazetesine konuşan Murat Tufan şunları söyledi ”Şanlıurfa denince ilk akla gelen kültürel etkinlik sıra gecesi oluyor. Biz de hem kültürümüzü yaşatmak hem de Zeytinburnulu dostlarımıza türkü ziyafeti sunmak üzere yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile beraber dernek merkezimizde bir sıra gecesi yapmaya karar verdik.

Davetimizi kırmayıp bizi onure eden Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Murat Aydın’a, yardımcıları Mehmet Zafer Alsaç’a, Av.Saffet Öz’e, Semih Demirci’ye, Askerlik şube başkanımız Albay Halil Akar’a, Meclis üyesi ve ZEYDEF başkanı Mehmet Çakır’a, Fevzi Altuğ’a, Emin Yüce’ ye ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu başkanına bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
nurrdan.kocak.hollanda.zaandam.
nurrdan.kocak.hollanda.zaandam. - 6 yıl Önce

Sevgilrain.sevgilas.kaira.goizilam..seina.ilak.sevdam..seinda.basikaid.sevmeidam..saitain.sevmeamd.muimkain.deigail.allah.soiaz.veirdam.seaind.basikasin.sevmyiya.seainile.mahsir.kaidra.sevdam..uirda.allah.ikiamzain.ayirlmasinallak.kaira.veircak...ikiamzain.sevdas..buitain.duinya.ibrat.oilcak..allah.beinam.oimram.sain.veirsain...buind.oita.yoila.vairam..yoiram.seain.yaiap

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34