banner32

Aylin İstek Gündem’in konuğu oldu

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in İstanbul Times Tv ve İstanbulun Sesi Tv de hazırlayıp sunduğu programın bu seferki konuğu İstanbul, Zeytinburnu Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Eğitimci Aylin İstek oldu.

Aylin İstek Gündem’in konuğu oldu
 Okul müdürü Programda okulunun yaptığı kültürel, sosyal ve eğitim odaklı çalışmalarını anlattı

Okul Müdürü Aylin İstek, Hüseyin Çetiner’in sorduğu sorulara içtenlikle cevaplar vererek yaptıkları çalışmaları anlattı.

İstek İstanbul Ticaret Odası başkanı İbrahim Çağlar ve oda yönetiminin sürekli yanlarında olduğunu ifade ederek konuşmalarına okullarını yapan kuruma teşekkür ederek başladı. Daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğünün yaptığı Hedef sen olma Hedefsiz Kalma projesi kapsamında madde bağımlılığı ile alakalı okullarında yapılan çalışmaya İlçe kaymakamı Ali Taşkın Balaban ve Belediye başkanı Murat Aydın’ın ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt’un katılımları ile yüzlerce öğrenciye uzmanlarca madde bağımlılığı ile alakalı bilgi sunulduğunu ifade etti. Beylikdüzü’nde Matbaacılık fuarı tarzında bir çalışmaya imza attık.

Cumhuriyetin 94.kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim’de ilçenin resmi törenini Merkezefendi stadında yaptıklarını ve muhteşem bir katılım ve programla cumhuriyet coşkusunu yaşadıklarını ifade eden Okul Müdürü Aylin İstek okullarından mezun olan önemli şahsiyetlerin de katıldığı okul bahçesinde balık ekmek ziyafeti ile mezun ve okuyan öğrencilerin tanışma ortamı bulduğunu ifade ederek birbirinden farklı onlarca çalışmaya imza attıklarını ifade etti.

Programın görselini izlemek için işte link:

https://www.youtube.com/watch?v=sCc_7mow7qk

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34